Nie no spoko ale po co mi szybciej niż 100MBit . Mój dysk i tak nie wyciagnie wiecej niz 4MB/s zapisywania (4200 rpm w lapku) ale zamierzam to zmienić w niedalekiej przyszłości .
Heh.. nie wiem po co ta dyskusja skoro watpie ze jest tu wystarczajaca liczba osob majacych BARDZO DOBRY axx do stuffu.. albo to na tych waszych torkach.. (gdzie wszystko i tak jest pozniej niz na fxp) albo do sajtow... :] wiec... ?
Chodziło mi o to żebyś tylko napisał jakie są zalety tego FXP, szczególnie w porównaniu do torrentów skoro tak to zachwalasz . A jak nie chcesz o tym gadać na forum to po co się chwalisz?
Chester napisał/a:
gdzie wszystko i tak jest pozniej niz na fxp
Nie wiem czy tak jest, bo znakomita większość plików ma czas PRE mniejszy od 1h . Więc może być szybsze o parę minut to łał, robi ogromną różnicę ;].
No to moj drogi zmartwie Cie bo na prawdziwych boardach stuff ma ok 5-10 minut a na sajtach jest PRZED PRE ale jesli chcesz zebym Ci wytlumaczyl dlaczego tak jest to zapraszam na GG
FXP a konkretnie Scena FXP opiera sie na tym co jest w linku ktory podalem.. jakies pytania bedziesz miala .. zapraszam na GG bo fakt faktem dyskusja o tym na forum publicznym nie jest zbyt mądra sprawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum