Grałem w the crims i ogame. Obecnie gram na travian3.pl oraz na hattricku.org
Mozecie mnie tam ewentualnie znalezc. Na travianie poczatkujacym moge nawet jakas pomoc zapewnic
_________________ Każdy problem ma rozwiązanie, bo jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu.
Trudno nie zrozumieć tego systemu
Wysłany: 2006-10-08, 12:23
W sumie to ja jestem maniakiem... ogame.. mry mry jak potrzebna jest jakas pomoc na u11 i nie jestes z Legionu ani z Kingdoms to zapraszam (na lanieee )
a tak poza tym to polecam cos fajnego na poprawe humoru po pracy:
Hmm gry on-line.. no .. ja grywalem swego czasu w ogame.pl na uni24 (od poczatku jej powstania) ale napoczatku tego roku skonczylem z gra ze wzgledu na mature itp.. a konkretniej to pewna pani wybila mi ogame z glowy osiagniecia ? hmm top3 ACS na u24
Hmm gry on-line.. no .. ja grywalem swego czasu w ogame.pl na uni24 (od poczatku jej powstania) ale napoczatku tego roku skonczylem z gra ze wzgledu na mature itp.. a konkretniej to pewna pani wybila mi ogame z glowy osiagniecia ? hmm top3 ACS na u24
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum