Wysłany: 2006-01-09, 11:45 Gry Online - W co gramy, co polecamy :)
Jak w temacie
Osobiscie to grywam w Tibia, gre 2D rpg, od bodajże 2 lat. Gra jest do ściągnięcia na www.tibia.com i jest darmowa (nie trzeba płacić, ale jeśli chce sie dodatkowe bonusy to 20 euro na 3 miechy). Jesli ktos bylby zainteresowany to moge go wprowadzic w tajniki tej gry.
Natomiast moi współlokatorzy grają w Lineage II, gra ma wypas grafike, ale nie podoba mi sie system player killing, który jest za słabo rozbudowany. Community w grze też jest bardzo słabe, po prostu zadymka...
a ja kiedys 90% swojego czasu, zarowno wolnego jak i zajetego spedzalem przy polskim Red Dragonie (od 2 do 4 ery chyba; najwyzej bylismy na 4 miejscu na koniec trzeciej ) - ktos gdzies tutaj go linkowal nawet a teraz wole juz nie bawic sie w te klocki - wiem jakim strasznym nalogiem one groza niemniej zabawa byla przednia i juz!
Diablo 2 jest i tak najlepsze stare ale caly czas mnostwo ludzi w to miesza Ja ostatnio pogrywalem na darmowym serwerku na ktorym mozna bylo pograc chyba nawet na piracie:)))
a ja kiedys 90% swojego czasu, zarowno wolnego jak i zajetego spedzalem przy polskim Red Dragonie (od 2 do 4 ery chyba; najwyzej bylismy na 4 miejscu na koniec trzeciej ) - ktos gdzies tutaj go linkowal nawet a teraz wole juz nie bawic sie w te klocki - wiem jakim strasznym nalogiem one groza niemniej zabawa byla przednia i juz!
ja po 2 latach przerwy (ehh weteran ze mnie, pierwsza era na polaku ) wrocilem na czeskim, ale musialem sie zmrozic bo jak wyjechalem na swieta to sie burdel zrobil i jakies lapsy mi chcialy ziemie ukrasc a teraz to juz nie mam czasu sie rozmrazac
Jakbys gral kiedys to szukaj ksiestwa: Olandia --> grunt to miec plecy w tej grze
pozdro
_________________ Nie ogladaj sie na innych, patrz przed siebie, stawaj na przeciw swoim wrogom, zawsze z podniesiona glowa, ROB SWOJE !
sa platne ! wlasnie sprawdzilam... a moze znasz jakas sztuczke zeby nie trzeba bylo wysylac smska za 9zl i miec aktywne konto !? jesli tak to czekam na podpowiedz
ja nic nie wysylalam normalnie sie zalogowałam
www.zagraj.pl
wyskakuja niby jakies komunikaty ze jak wyslesz tego smsa to costam bedziesz miec super hiper ekstra turbo500 ale bez tego grasz normalnie
Jesli ktoś chce pograć w literaki na kurniku, to msg me na gg. Napewno znajde czas <dwu i trzy literóki juz wydrukowane )
jesli ktos chce poćwiczyć np englisha poznać duzno znajomych porzez gierke to dalej polecam www.tibia.com (ja to juz traktuje jako gre zarobkową, w grudniu 1200 zl zarobione na czysto z jakiejs głupiej gry )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum