A co do internetu, to wydaje mi się że normalne jest, że ktoś kto się wprowadził i płaci wymaga tego żeby wszystko działało jak należy. A skoro admin nie ma czasu, bo ma "swoje życie" to powinien trochę wcześniej się zająć tą sprawą . I tyle. Jest coś do zrobienia to się to robi, a nie zwala winę na brak czasu.
Nic nie musisz to raz.
Dwa - to że od wczoraj jestem we Wrocławiu, tak więc czepić się tramwaja proszę.
Trzy - z mojej strony wszystko działa - na całym 6 piętrze, a z tego co widzę to macie w tym momencie podłączony jeden komputer - tyle że niezarejestrowany. Zapewne cudowna Vista nie działa.
stingah napisał/a:
ktoś kto się wprowadził i płaci wymaga tego żeby wszystko działało jak należy
Tylko czemu mnie nikt nie płaci?
_________________ "Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem." - Oscar Wilde
No to jest typowe "schorzenie" dla Visty - ale jak to zrobić żeby działało - mnie nie pytaj, bo po pierwsze nie zajmuje sie komputerami uzytkowników, a dwa - nie mam kompletnie wiedzy nt. Visty więc sugeruję kontaktować się z pomocą techniczną MS, a nie ze mną.
_________________ "Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem." - Oscar Wilde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum