Chcę w najbliższym czasie kupić komputer, mam na to około 3000 zł. Miałam już wybrany jeden zestaw, ale po paru rozmowach i przejrzeniu testów mam w głowie totalny mętlik Może macie jakieś propozyje? Nie zamierzam na tym tworzyć grafiki czy edytować filmów, żaden zaawansowany photoshop czy corel mnie nie interesuje, bardziej chyba pod kątem gier a i oczywiście bez monitora. Z góry dzięki za pomoc
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 27 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2009-08-01, 21:57
łe za 3000 zajebistego stacjonarnego składaka kupisz wszędzie w zasadzie, a lapka za tyle netto ostatnio tego kupiłem: http://proline.pl/sklep.php?prodid=HP+DV7-2055EW zajebisty komp, troche mnie vista wkur***, ale ogólnie daje rade i nawet Photoshop najnowszy razem z najnowszym Corelem przy kilku otwartych projektach płynnie śmiga więc podejrzewam, że do gier się też nada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum