Wysłany: 2008-02-19, 15:20 Liga Counter-Strike dla studentów AE !!
Witam,
Wychodzimy naprzeciw rozrywce dla studentów Akademii Ekonomicznej! Mamy w planach załozenie całorocznej (badz trwajacej przez jakis dluzszy okres) ligi Couter-Strike 1.6. Chcemy dowiedziec sie czy duzo osob bylo by zainteresowanych?
Posiadamy serwer do gry na którym rozgrywaly by sie wszystkie mecze, strone www na ktorej umieszczone by bylo wszystko co potrzeba łacznie z wynikami i regulaminem.
Z wstępnych założeń wiemy na pewno ze rozgrywka toczyła by się po 3 graczy na aktualnej wersji counter-strike'a 1.6.
Jezeli ktos chce rywalizować z całym AE i posiada drużynę bądź ją formuje, proszę o kontakt tutaj, bądź na gg 2601372 lub mail, benedykt.ladon@gmail.com
W druzynie najlepiej zeby bylo co najmniej 2 zawodników którzy są z AE, w koncu to liga AE
Ja rowniez jestem tylko za steam, ale zawsze mozemy pojsc na reke...:)
W weekend mysle zostanie poprawiona strona oraz ogloszony wstepny terminarz, teraz chyba niektorzy jeszcze walczą (np. Ja ;p) i najlepiej poczekac jeszcze troche. I oczywiscie godziny wieczorne rozgrywek 19-23?
Jesli macie dostep (rcon, adm) do jakichs innych serverow (np. gnet, shooters.pl) to zgloscie to do Uw4ga. Przydalby sie jakis server od profesjonalnego providera. Lacze mamy 100mb ale komputer wyświechtany. pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum