Od jakiegos czasu mam problem z grafiką... chodzi tutaj konkretnie o grafike w grach... nie pokazuje mi niektórych tekstur, a inne mrugaja zamiast byc na stałe (ale ja to ładnie ująłem ) Moja karta graficzna : Nvidia GeForce 2 MX 400 ma ktoś pomysł jak to naprawic
_________________ dansu suru tokoro de nandemo wa rinriteki desu
"Wolność czujesz wtedy, gdy przyciskasz gaz tak, że strzałka szybkościomierza usiłuje się wyrwać z końca skali. Kiedy nie istnieje dla ciebie ani chwila przyszła, ani to, co juz zaszło..."
Wlasnie moze byc przez to ze zainstalowales nowe sterowniki . Ja bym proponowal pokombinowac ze starymi sterami i nowymi. I zajrzyj na karte czy kurzu nie ma za duzo na wiatraczku/radiatorze - moze sie przegrzewa.
Ja tam zawsze wale reinstall systemu jak cos nie dziala .
ja tak mialem z moja poprzednia karta graficzna, poprostu nie pokazywalo mi tekstur w grach wszystko bylo biale... wiec kupiłen nowa graficzna
odpada... stan konta = -3000 PLN około
"Wolność czujesz wtedy, gdy przyciskasz gaz tak, że strzałka szybkościomierza usiłuje się wyrwać z końca skali. Kiedy nie istnieje dla ciebie ani chwila przyszła, ani to, co juz zaszło..."
Hahaha dobre Już Cie lubie...
tylko że mnie jakoś pasjans nie kręci... jakby mi ktoś znalazł jakies sterowniki do mojej karty graf to byłbym wdzieczny bo ja szukałem i tylko te co mam znajduje ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum