Metal nie umiera tylko rdzewieje (Behemoth forever)
A co do n-k, to faktycznie, teraz w większości to tylko lans, obłuda i głupota. Ludzie "kolekcjonują" znajomych (często ludzi z którymi nigdy nawet słowa nie zamienili) i podbijają sobie licznik żeby sie (chyba) dowartościować, żenada. Ta strona wg mnie już dawno zatraciła swój pierwotny cel, czyli odnajdywanie przez internet starych znajomy z klasy.
Cóż mimo wszystko wracając do tematu strona wciąż na siebie zarabia: "wykupowaniem miejsca na zdjęcia i przesyłaniem prezentów". A w największej mierze reklamami. Business is business...
Natomiast z n-k zaczyna się wesoło robić kolejna edycja fotki.pl.
To bylo fajne, kiedy ludzie traktowali to bardziej serio, nie było fikcyjnych kont i innych takich jak np. "wszyscy fani galaretki o smaku cytrynowym".
Tak odnośnie tematu, N-K staje się jedną wielką komercją. Trzeba już nawet płacić za przeglądanie odwiedzin swoich znajomych w ilości większej niż 3.
Masakra.... nie ,żeby utrudniło mi to w jakikolwiek sposób życie, mam na myśli zasadę, regułę. Niemiecki fundusz, jakby nie patrzeć, musi zrealizować zyski...
Tak odnośnie tematu, N-K staje się jedną wielką komercją. Trzeba już nawet płacić za przeglądanie odwiedzin swoich znajomych w ilości większej niż 3.
Masakra.... nie ,żeby utrudniło mi to w jakikolwiek sposób życie, mam na myśli zasadę, regułę. Niemiecki fundusz, jakby nie patrzeć, musi zrealizować zyski...
a myslisz ze dlaczego tak wlasciwie ten portal powstal (pomijajac mus napisania pracy magisterskiej?) 99% tresci internetu nastawiona jest na zarobek. nie musza zarabiac akurat na tobie, portal ze swojej funkcjonalnosci nic nie traci. platne sa tzw pierdoly
nie chcesz - nie korzystaj, nikt Cię do niczego nie zmusza.
święte prawo własności - ja im się nie dziwię wprowadzenia takich opłat.
jakoś przy wprowadzeniu gromowładnych na gronie nie było takiego szumu
zork, kurczę, wiadomo,że nikt mnie nie zmusza.
Myślę,że nie uda się już nikomu przyciągnąć tak wielu Polaków do serwisu internetowego, tak jak zrobiła to nasza-klasa.pl...
Napiszę tak. Moim zdaniem nasza-klasa jest o tyle funkcjonalna, iż można znaleźć swoich znajomych, np. z podstawówki, z którymi nie ma się kontaktu, a jednak chciałoby się wrócić w tamte stare czasy i powspominać. Pod tym względem faktycznie jest funkcjonalna. Ale ten spam, te opłaty, te wszystkie zbędne dodatki powodują przynajmniej w moim mniemaniu niesmak...
Moim zdaniem nasza-klasa jest o tyle funkcjonalna, iż można znaleźć swoich znajomych, np. z podstawówki, z którymi nie ma się kontaktu, a jednak chciałoby się wrócić w tamte stare czasy i powspominać.
i taki jest imo cel istnienia tego portalu. i nic wiecej nie jest tam potrzebne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum