kompa bardzo dobrego - wszystkie nowsze gry chodzą świetnie. Mimo, że jestem dziewczyną lubię strzelanki i wyścigi hehe to przez towarzystwo facetów ;d;d
ale nie za dużo krwi i flaków... chętnie pograłabym w coś nowego ;p
_________________ "Mówi się, że nie można żyć bez miłości... Osobiście uważam, że ważniejszy jest tlen."
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-07-21, 21:11
Jeśli nowsza jakaś strzelanka to oczywiście Call of Duty 4
a co do wyścigów to niedługo wychodzi Need for Speed Shift więc musisz tylko się uzbroić w cierpliwość
ps. flaki i krew zawsze da się wyłączyć
pss. a jak masz ochotę na naprawdę trochę inną grę i ciekawą sprawdź grę 'Portal'
_________________ Twoje konto przekroczyło maksymalną liczbę nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Liczba usuniętych nieczytanych postów: 7044
http://www.youtube.com/watch?v=TBZftxAMdio
a ja tam wole klasycznie Counter Strike Source stare ale jaaaakie
Call 4 jakos szczegolnie mi sie nie podobał no ale coz ... Kto co lubi
Czasami ja wyjdzie nowa fifa/pro evo/ to sie pogra
_________________ wciągasz koks i staczasz się jak Kate Moss.
Kiedyś namięnie grałem w "Zeus Pan Olimpu", taka zacna strategia.
Wracam również często do Baldur's Gate, niedawno znów przeszedłem jedynkę i zagram chyba znów Cała saga to klasa, mistrzostwo i w ogóle ogień
W nowe gry nie gram.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum