Drugie pytanie, bo nie mogłem się rozczytać na stronie dialogu - można od nich wziąć same stałe łącze internetowe, bez telefonu jakiegokolwiek?
Generalnie chodzi mi o możliwie tanie, szybkie i bezawaryjne łącze.
Oczywiście najlepiej by było gdyby można je legalnie dzielić na 4 kompy bez dodatkowych opłat dla dostawcy.
git, dociera tam upc Afi, jak wygląda sprawa współdzielenia łącza?
biorę chello classic, mogę dzielić neta na max 5 kompów - podpinam ich kabel do bylejakiego switcha i chula?
Jakie masz wykupione usługi?
Wiek: 27 Dołączyła: 06 Maj 2006 Posty: 252 Skąd: Kielce/Wrocław
Wysłany: 2006-09-01, 09:15
ja osobiscie polecam e-wro. A jesli chodzi o dzielenie sygnalu to legalnie mozna router podlaczyc i nie ma problemu...
a lacze w e-wro jest jednym z najszybszych we wrocku
_________________ Some people wait a lifetime for a moment like this...
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2006-09-02, 17:24
Ja mam chello light, z tego co pamietam to w regulaminie jestnapisane, ze mozesz miec internet na tylu komputerach ilu sobie chcesz, pod warunkiem ze wszystkie sa w jednym lokalu. Teraz nie mam jak tego sprawdzic, moze na stronie http://www.chello.pl znajdziesz ten regulamin.
_________________ My dreams are my wings, which take me to the sky.
Lepiej wejdź na stronę www.e-wro.pl i sprawdź zasięg i szukaj mieszkania w zasięgu bo warto. Niewiele ponad 60 zł/msc a net jest bez zadnych limitow, transfer dochodzi do 10MB/s . No i ten hub DC++... Miodzio . Film masz w 3 minuty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum