A co myslicie o tej nowej komisji "bankowej"??
Według mnie praca tej komisji ośmieszy ostatecznie takich ludzi jak Gosiewski i inni szczekacze z PiSu a Balcerowicz i Gronkiewicz-Waltz odzyskają twarz po ich atakach. Więc nawet fajnie że ma powstać...
_________________ Czy normalny podchorąży może być przyczyną ciąży?
A co myslicie o tej nowej komisji "bankowej"??
Według mnie praca tej komisji ośmieszy ostatecznie takich ludzi jak Gosiewski i inni szczekacze z PiSu a Balcerowicz i Gronkiewicz-Waltz odzyskają twarz po ich atakach. Więc nawet fajnie że ma powstać...
W Polsce, gdzie ponad 70% Polaków nie rozumie tekstu czytanego, osobniki pokroju Gosiewskiego, Cymańskiego czy człowieka bez nazwiska (marszałka Jurka) po takiej komisji śledczej będą gwiazdami medialnymi - nieważne, czy owa komisja coś wykaże, czy też nie. Ponadto osoby, które staną przed komisją (nawet w roli świadka) zawsze już będą kojarzeni z daną "aferą", nieważne czy dana afera miała miejsce czy też nie. Pana "niedoszły premier z Krakowa" wypromowała właśnie komisja śledcza (nie pamiętam, która - pamięć mi już nie służy ).
Rokita to oczywiscie pies gonczy w Rywingate :] a co do komisji bankowej, niestety nasi rodacy w wiekszosci nie za bardzo rozumieja co sie do nich mowi, a jak ktos stoi przed komisja znaczy cos przeskroba, znaczy czlonek ukladu itp itd, przykre to wszystko, ale pisior (zeby nie bylo to skrot najnowszej parti PiSiOjciecRydzyk ) niech zacznie uwazac bo Polska to nie tylko emeryci rencisci ludzie po podstawowkach zawodowkach i rolnicy i nadejdzie jeszcze Judgment Day, oj nadejdzie ...
_________________ Nie ogladaj sie na innych, patrz przed siebie, stawaj na przeciw swoim wrogom, zawsze z podniesiona glowa, ROB SWOJE !
Według mnie praca tej komisji ośmieszy ostatecznie takich ludzi jak Gosiewski i inni szczekacze z PiSu
Dokładnie! Ja w ogóle na widok tego Gosiewicza w TV mam odruch wymiotny,
paskudy gruby maluszek, niewiele wie o polityce, a jeszcze mnie o tym w czym
ma czelność się wypowiadać. Cały ten PiS jakiś z lekka pogięty. Mnóstwo pieniaczy
i awanturników.
rasziel napisał/a:
W Polsce, gdzie ponad 70% Polaków nie rozumie tekstu czytanego, osobniki pokroju Gosiewskiego, Cymańskiego czy człowieka bez nazwiska (marszałka Jurka) po takiej komisji śledczej będą gwiazdami medialnymi
I właśnie o to tu idzie - o telewizyjne show
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum