koalicja sma w sobie, ekhm, że ta kpowiem śmieszna... i n ie wydaje mi sie, żeby doszła do skutku... wszystkie trzy ugrupowania zbyt dążą do uyskania pełnej władzy... a tego niesety żadna z nich raczej nie uzyska, albo stety
_________________ "Żeby w życiu można było płakać tylko ze szczęścia..."
Cóż, nie wiem czy zauważyliście, ale PiS znowu chce robić TO z PO (znaczy chce rządzić ). Parę przegranych głosowań w Sejmie i od razu chce koalicjanta, która da większość w Sejmie i nie będzie tak chwiejny jak SO i LPR. W takiej koalicji PO, wydaje się, nie miałoby raczej dużo do powiedzenia. Ponadto ojciec dyrektor byłby zły :lol: . Jak myślicie, PO zrobi głupstwo i stworzy koalicję z PiS=em?
Wysłany: 2006-01-08, 23:51
no ja od początku chciałem takiej koalicji, ale w tym momencie to już sam nie wiem. gdyby PO zwyciężyła wybory to taka koalicjia zupełnie inaczej by wyglądała. ale nie zwyciężyła.
Pomimo tego że pisuar się zarzekał ( możliwy błąd ort. ) i możliwe że nadal się zarzeka że taka koalicja jest niemożliwa jest to bardzo możliwe. Powstała by wtedy ultra nacjonalista koalicja ustawowa dlugośc włosów na głowie wtedy 2 milimerty lub mniej wychowanie patriotyczne i tak dalej IV RP = III Rzesza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum