Panie i Panowie:P Myslal ktos o zorganizowaniu jakis demonstracji przeciwko Panu wicepremierowi? W warszawie im to jakos wyszlo i moze nawet nikogo nie zamkna a w sumie fajnie byloby sie tak przejsc ulicami i powrzeszczec ze Giertych musi odejsc itd
Taka zabawa nie ma sensu, zwlaszcza ze nie wiemy co Giertych tak naprawde zrobi. Z tego co mowi to zadnych radyklanych rozwiazan wprowadzic nie chce. Niby kuń jaki jest kazdy widzi ale istnieje szansa ze te poglady przez niego reprezentowane to po prostu zapelnianie jakiejs niszy politycznej. Inaczej mowiac jest oszolomem zeby sie oszolomom przypodobac.
A nastepnym razem glosujcie na mnie i moja partie: Wojak - sprawa honoru.
_________________ Excuse me, but I do believe that sucks ass.
Popieram przedmówcę, no i teraz jeszcze nam wolne zrobił 26.05 Jeszcze zobaczycie, Giertych nam wszystkim zrobi dobrze i w Polsce będzie dobrze, no i dobrze..
a weźcie wy odczepcie się od pana wicepremiera. i w ogóle zostawcie w spokoju LPR (lamy przerośniętego romana). żeby czasem nikt z was na kod leonarda do kina nie poszedł, bo wiarę stracicie
Wydział: ZF
Wysłany: 2006-05-26, 11:32
hmm zadnych radykalnych rozwizan? to zapraszam tu http://serwisy.gazeta.pl/...05,3368417.html Na szczescie nas to ominie. Ja myslalam, ze to tylko takie gadanie z ta matura z religii, a tu prosze Mocno bylam zdziwiona i zszokowana
hmm zadnych radykalnych rozwizan? to zapraszam tu http://serwisy.gazeta.pl/...05,3368417.html Na szczescie nas to ominie. Ja myslalam, ze to tylko takie gadanie z ta matura z religii, a tu prosze Mocno bylam zdziwiona i zszokowana
A gdzie tu radykalizm? Jezeli ktos chce zdawac niech sobie zdaje. Niektorzy naprawde sa tym zainteresowani. Malo to ludzi na teologie i inne cuda idzie?
A gdzie tu masz ze to Giertych wszystkiemu winny? Miller nie odpowiadal za Peczaka, Tusk za Piskorskiego, Lepper za Hojarska to czemu kuń ma odpowiadac za Wszechpolakow? Jak juz sprawuje urzad to oceniajmy skutki jego pracy a nie przez pryzmat politycznych upodoban jednych czy drugich. Jak cos zbroi niedobrego to wtedy bedziemy linczowac.
Panie i Panowie:P Myslal ktos o zorganizowaniu jakis demonstracji przeciwko Panu wicepremierowi? W warszawie im to jakos wyszlo i moze nawet nikogo nie zamkna a w sumie fajnie byloby sie tak przejsc ulicami i powrzeszczec ze Giertych musi odejsc itd
Popieramw całej rozciągłości!!!!!!!!!!!! A z Giertychem i Leppera należałoby
unieszkodliwić i chyba ubezwłasnowolnić - to jedyna słuszna droga
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum