Wszystkie poprawnie politycznie media mówiły ze prezydent wydaje oredzie bo juz rzadzi tam iles dni mialo byc ogolnie a nie bylo zapewne klon powiedzial klonowi ze trzeba zastraszych lpr i samoobrone i tez sie tak stalo ... :573:
Tak wygląda orędzie :??? Pominę już fakt, że facet ma wadę wymowy i bełkocze,
to jeszcze strasznie się wspierał na rączkach by wyglądać na wyższego :mrgreen:
Jak powiedział Rokita - niewiedzieć czemu wprowadzona została ta atmosfera
dramatyzmu i absurdu :
Dla mnie to było tandetne przedstawienie z lichymi aktorami w rolach głównych :twisted:
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
Tak wygląda orędzie :??? Pominę już fakt, że facet ma wadę wymowy i bełkocze,
to jeszcze strasznie się wspierał na rączkach by wyglądać na wyższego :mrgreen:
Nie wiem czy zauwazylas ale on w ogole tymi " ręcami " nie ruszal na bank byly one sztuczne a nie wiadomo co on robil z prawdziwymi pod stolem moze wystepowanie w telewizji go podnieca ... :573:
To jak już tak jedziemy z tego złego brata bliźniaka, to jeszcze chciałbym zwrócić uwagę na jego cudowny uśmiech. Mnie ku..ica bierze, jak widzę ten skurzcz mięsni twarzy, wyglądający, jak wyraz bólu porodowego . Może i on ma wiedzę(chociaż nie wiem jaką), ale błagam, niech się nie pokazuje w telewizji. A jak już wygłasza orędzie, to niech bierze ze sobą tłumacza, bo to seplenienie i bełkot jest ciężki do rozszyfrowania
Zdecydowaniw Kaczuchy są niewizyjne i szkoda, że tak często musimy ich widzieć na ekranach, na temat ich wypowiedzi wolę nie pisać - strach się bać i trudno zrozumieć
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
Wydział: NE
Wysłany: 2006-04-11, 15:38
Ostatnio dotarl do mnie kawal na temat pana prezydnenta. To tak apropos bojazni przed wypowiedziami
Prezydent Lech Kaczyński odwiedził pewną szkołę podstawową w stolicy. Na spotkaniu uczniowie mieli możliwość zadawania pytań.
Rozpoczął Michałek:
„Panie Prezydencie mam 3 pytania:
Dlaczego zabronił Pan w Warszawie Parady Równości?
Dlaczego Most Północny nie został jeszcze wybudowany?
Dlaczego popiera Pan koalicję PiS’u z Samoobroną? „
Nagle zabrzmiał dzwonek na przerwę.
Po przerwie spotkanie było kontynuowane.
Z pytaniem zgłosił się Tomek:
„Panie Prezydencie mam 5 pytań:
Dlaczego zabronił Pan w Warszawie Parady Równości?
Dlaczego Most Północny nie został jeszcze wybudowany?
Dlaczego popiera Pan koalicję PiS’u z Samoobroną?
Dlaczego dzwonek na przerwę był 20 minut wcześniej?
I co się stało z Michałkiem? „
A co do samorozwiazania, to uwazam to wszystko za indywidualny wymysl pana prezesa Kaczynskiego Jaroslawa, ktory w ten sposob chce zastraszyc lpr i samoobrone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum