z tym narybkiem to się całkowicie zgadzam
w polityce potrzeba młodych ludzi, bez jakiś naleciałości, inteligentnych i wykształconych (bo jak patrze na te niektóre bezmózgie yeti to mnie bierze wściekłość że ktoś taki zarabia z podatków ciężko pracujących ludzi)
tylko żeby ciepło było w trakcie wyborów, bo inaczej to na bosaka nie da rady he he
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2007-10-16, 13:11
ohafija napisał/a:
w polityce potrzeba młodych ludzi, bez jakiś naleciałości, inteligentnych i wykształconych (bo jak patrze na te niektóre bezmózgie yeti to mnie bierze wściekłość że ktoś taki zarabia z podatków ciężko pracujących ludzi)
Nie mam pojęcia na kogo głosowac, chciałabym wybrać najmniejsze zło, ale chciałabym, aby w koncu nowi ludzie, ze świezymi poglądami i tacy, którzy na sobie doswiadczyli problemów w tym kraju, mogli się pokazać na scenie politycznej.
Abstrahując - wiecie, że po wczorajszej debacie Tusk - Kwaśniewski, poparcie dla PO podskoczyło do 45%, a dla LiD spadło do 11% ?
A poza tym nawet krawat Kwacha i jego źle zapięta marynarka odegrała istotną rolę w tej debacie, aha aha.
[Damn, przez ta chorobę oglądam każdy program informacyjny w tv ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum