Wydział: NE
Wysłany: 2007-10-15, 21:15 Lista nr 20, pozycja nr 3
POLECAM kandydata z listy nr 20 (Lewica i Demokraci) z pozycji nr 3 a jest nim Bartłomiej NOWOTARSKI - były wiceprezydent Wrocławia, od ponad 12 lat zasiada w Radzie Miejskiej miasta Wrocławia.
Pamiętaj - to jest Twój wybór. To od Ciebie zależy czy dalej bedziemy ośmieszani przez braci K. oraz POPIS. Głosuj na ludzi z programem - 100 konkretów!
Przewodniczący okręgu wałbrzysko - wrocławskiego Partii Demokratycznej Demokraci.pl, działacz Solidarności, założyciel Niezależnego Związku Studentów, internowany przez władze PRL w latach 80.
oj no przenośnia...... nie bierz sobie tego tak do serca Ja po prostu wszystkich Lewych nazywam komuchami i juz po prostu nie trawie takich typów jak np. Olejniczak i wręcz bawią mnie niektore rzeczy, ktore KWAśniewski wygaduje np. teraz w debacie z Tuskiem, ze to ONI pierwsi zaczeli walkę z korupcją no żenada ;p
LiD <wg. mnie> już na starcie odpada, generalnie jak widzę Kwaśniewskiego to mi się słabo robi, no fakt, niby był prezydentem przez dwie kadencje, mial poparcie ludzi ale i tak kojarzy mi sie on z czlowiekiem majacym problem z alkoholem, a ja niestety ludzi, którzy sobie z tym przestają radzić, a zwłaszcza ze swoim zachowaniem pod wpływem % najnormalniej na świecie się boje i dlatego uważam, ze ludzie tego pokroju nie powinni wpływać na losy kraju, ot co
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2007-10-15, 23:28
Ambasador Filipin powiedział, ze to nie u nich na bank się zaraził... ja widzę inne możliwosci, bardziej prawdopodobne: białystok, lublin, bielsko-biała, siedlce,może łańcut albo nawet wrocław... we szystkich tych miastach jest Polmos S.A.
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 27 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2007-10-15, 23:30
stingah napisał/a:
jak jego córeczka się popłakała na wizji tłumacząc jego chorobę??
heh dobrze, że nie mam telewizji
ja tam nie mam na kogo głosować w tych wyborach i chyba serio warto by było zagłosować w rękawiczkach.. a co do kwaśniewskiego i kaczyńskiego to jak dla mnie ten pierwszy jakbym miał wybierać z 2
głosowanie w białych rękawiczkach i na bosaka he he
nie bardzo jest na kogo głosować
ale trzeba wybrać mniejsze zło i jednak zagłosować
przynajmniej potem można mieć czyste sumienie, że starało się coś zmienić
a że polityk to już taki dziwny twór, że przed wyborami coś obiecuje, a potem i tak nic nie robi... no cóż, są rzeczy które się nie zmieniają, więc nigdy nie będzie pewności, czy tym razem będzie inaczej...
głosowanie w białych rękawiczkach i na bosaka he he
omg
ohafija napisał/a:
nie bardzo jest na kogo głosować
ale trzeba wybrać mniejsze zło i jednak zagłosować
przynajmniej potem można mieć czyste sumienie, że starało się coś zmienić
ja tam myślę, że nie tyle coś zmienic, bo dalej uparcie twierdzę, że bez nowego narybku politycznego, się nie da, ale przynajmniej po to, zeby miec prawo wymagać i narzekać na to co będzie
ohafija napisał/a:
no cóż, są rzeczy które się nie zmieniają, więc nigdy nie będzie pewności, czy tym razem będzie inaczej...
ludzie, którzy raz zawiedli potrafią to zrobić i drugi raz, na cud bym nie liczyła bo politykom łatwiej jest nas rozczarować niż sprostać wymaganiom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum