Wysłany: 2006-01-26, 18:29 LPR i Samoobrona budują "Blok Ludowo-Narodowy"
Jeśli dojdzie do przyśpieszonych wyborów parlamentarnych, Samoobrona i LPR prawdopodobnie wystartują w nich razem - zadeklarowali na wspólnej konferencji liderzy obu partii. ( from : www.gazeta.pl ) - normalnie wpsaniała koalicja samoobrona chyba znów jest lewicowa ( przynajmnije do tego wydarzenia była ) a lpr skarjna prawica czas cudów ... sądzę że Chuck Norris ma problem ze zrozumieniem tego ... :573:
o rany!!! o co tu chodzi???? czy ci ludzie nie mają swoich idei, przekonań, programów??? jeżeli chodzi o walkę o stołki to jednoczyć się będą... a później się znowu rozejdą. masakra, maSAKRAAAA!
Dokładnie o to chodzi kowal :arrow: o te krzesełka pocieszenia w sejmie i senacie, dobrze opłacane krzesełka, a i praca niezbyt męcząca. Można się nawet
do niej nie stawiać a i tak swoje zapłacą :
I co to za nazwa :arrow: blok Ludowo - Narodowy :???
Myślałam, że LPR i Samoobrona to najgłupsze nazwy jakie można wymyślić dla frakcji politycznych, ale jak widać :arrow: myliłam się :mrgreen:
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
blok ludowo narodowy to m/w taki sam twór jak wodnisty ogień... ja pier*&&%% brak komentarza.
czy polscy wyborcy nie mają za krzty rozumu i popierają wszystko co ojciec dyrektor razem z pięknie opalonym kryminalistą wymyślą? geeeeeeeeeezzzzzzzz
czemu się dziwić wkońcu mieszkamy w ciemnogrodzie gdzie ksiadz przemawiajacy z ambony jest najwiekszym autorytetem... :573:
A czyja to wina, że żyją w ciemnogrodzie, a to co ksiądz powie traktują jak wyrocznię :???
Ich samych, bo przecież nie żyjemy w epoce kamienia łupanego i wszystko można dziś zweryfikować. Co do religii - wystarczy przeczytać biblię i jasno będzie widać jak się ma
"księży głoszenie" do prawd, które faktycznie Bóg przekazał ludziom poprzez Pismo Święte.
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum