Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2007-01-17, 23:11
To ja tez maly comment oftoppowy... W recenzji pewnej plyty zauwazylem ciekawe stwierdzenie: Odwraca sie uwage tym wsszystim od tego calego gowna, ale to nie jakies tam blizej nieznane pokolenie JP2 na to patrzy tylko pokolenie wkurwionych 20kilkulatków - no i taka prawda jak mowisz kubofron - to co teraz dzieje sie w polskim panstwie, w IV(sic!) RP to przechodzi ludzkie pojecie, pol europy sie z nas smieje, a my tylko mowimy pier**** i wyjezdzamy za granice, bo tak na prawde teraz ta klika co siedzi to gowno zrobi..niestety
Ludzie nie wyjeżdżają za granicę z powodu teczek, "choroby prezydenckiej", brzydkiej I-szej damy czy innych głupot, bo to zawsze było i będzie tak długo, dopóki przy korycie będą dawni PZPRowcy i dawne Solidaruchy.
Ludzie wyjeżdają z powodów czysto ekonomicznych i z żadnych innych. Kasa misiu, kasa.
_________________ "Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem." - Oscar Wilde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum