Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2006-10-30, 13:59 Michał Jaros - 5 lista, 5te miejsce :)
Czlowiek z AE - znacie go na pewno Michał Jaros kandyduje do Rady Miasta z okręgu 5go : Powstańców Śląskich, Gaj, Borek, Huby - chcecie mieć zioma w Radzie Miasta ? No to polecam oddanie glosu na Michała
Jezeli jestes spoza wroclawia, a cchcesz oddac glos( np mieszkasz w slezaku/przegubie badz gdzies w okolicy) nie przejmuj sie --> www.glosujbezmeldunku.pl
Agitacja.. hmm nie powiedział bym.
Widzisz guru To jest znajomy.
Osoba która znamy z Vojtasem i nie tylko my.
Osoba o której wiemy nieco i wiemy też, że jest wart rekalmy i poparcia.
Chłopak z naszej uczelni, dużo zrobił dla studentów Ae więc przydało by się żeby teraz studenci zrobili coś dla Niego.
Kolesia znam jest spoko zakręcony Ale bardzo przyjazny dla tego ma moje poparcie.
Jak Wy będziecie głosować to przecież Wasza sprawa ale ja i tak uważam że Jarosowi można zaufać bo znam go osobiście. A rzadko za kogoś ręcze...
_________________ aut bibat, aut abeat
------
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
-----
amantium irae amoris integratio
------
Wysłany: 2006-11-03, 13:07
Jedrzej napisał/a:
gitacja.. hmm nie powiedział bym.
Widzisz guru To jest znajomy.
Osoba która znamy z Vojtasem i nie tylko my.
Osoba o której wiemy nieco i wiemy też, że jest wart rekalmy i poparcia.
Chłopak z naszej uczelni, dużo zrobił dla studentów Ae więc przydało by się żeby teraz studenci zrobili coś dla Niego.
Kolesia znam jest spoko zakręcony Ale bardzo przyjazny dla tego ma moje poparcie.
Jak Wy będziecie głosować to przecież Wasza sprawa ale ja i tak uważam że Jarosowi można zaufać bo znam go osobiście. A rzadko za kogoś ręcze...
co jak co ale to jest agitacja i taki mialem cel otwierajac tu ten temat - zachecic ludzi do glosowania na Michala - bo warto
spoko:) tez go znam w sumie to kto go nie zna? ale to chyba tylko lepiej dla niego w nadchodzących wyborach. Może zrealizuje swój program jak sie dostnie i mi postawi jakies eleganckie boisko z oswietleniem pod blokiem, nie mam nic przeciwko
_________________ Pora na "coupe de grace", kurwy.
== www.wilq.pl ==
Wysłany: 2006-11-04, 15:34
guru napisał/a:
spoko:) tez go znam w sumie to kto go nie zna? ale to chyba tylko lepiej dla niego w nadchodzących wyborach. Może zrealizuje swój program jak sie dostnie i mi postawi jakies eleganckie boisko z oswietleniem pod blokiem, nie mam nic przeciwko
ja chce do kosza z lampami i ogrodzone kratami.. chyba mowisz o tym samym co ja chce, no bo chyba nie o pilkarskim ?
stingah napisał/a:
I co to znaczy "chadek"?
chrzescijański demokrata..
nie sadze aby Jaros do takich nalezal.. jest konserwatywny czasami, ale jezeli chodzi o gospodarke to w pelni liberalny. A Ananasie poczytaj sobie jego program, skoro jest strona to on sie tam znajduje - kto szuka, nie bladzi.
PO to typowo chadecka partia, więc albo jest chadekiem, albo polityczną chorągiewką
Z tym jego liberalizmem, to nie przesadzałbym tak, bo te 8 punktów programu to wszystko obiecanki, co zostanie zbudowane i zrobione... pytanie skąd tylko wezmą się na to pieniądze? Poza tym wszystko co tam jest napisane, to każda partia i każdy komitet chce to zrobić.
Nie ma ani słowa o tworzeniu terenów parkowo - rekreacyjnych (zrobienie jakiegoś bajeru na hałdach przy Świeradowskiej to jak 3 mln mieszkań), trasach rowerowych, usprawnieniu komunikacji miejskiej (nie ma ani słówka o nowej linii tramwajowej, która ma zostać wybudowana na Gaju), rozwiązania problemu bezdomnych (czego PO w mieście nie widzi, i mimo wsparcia ze strony innych niż UM źródeł nie robi nic), oraz współpracy z organizacjami pozarządowymi.
Ogólniki, a ani słowa o ludziach. Grunt, żeby być w radzie miasta i sie nachapać.
_________________ "Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem." - Oscar Wilde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum