Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2007-01-18, 11:08
Dla mnie żenada. Człowiek kompletnie nie nadający się na to stanowisko. Balcerowicz miał odejśc? To jak ludzie będą krzyczeć do Skrzypka?
Gdy dowiedziałam się, ze jedna on został prezesem NBP, bo ludzie, którzy byli przeciwko temu nie mieli większości głosów, to bardziej upewniłam sie w przekonaniu, że ponad wszystko na polskich stołkach jest: kolesiostwo, kolesiostwo i kolesiostwo.
Na bashu ktoś dobrze napisal
Cytat:
<Radzio> Skrzypek jako prezes NBP jest uosobieniem niezależności. Niezależnie, co mu każą, on to zrobi.
nie zebym byl wielkim milosnikiem Skrzypka, zdecydowanie wolalbym zeby Balcerowicz zostal na stanowisku, a jesli juz maja zmieniac to na kogos naprawde kwalifikujacego sie do powierzonej roli, ale pani H. Gronkiewicz-Walc jak przychodzila tez nie byla ekonomistka acz prawnikiem a jakos prezes sie sprawdzila, dajmy mu troche czasu (choc po jego wypowiedziach nie widac zbyt wielu szans na sukces, cale szczescie jest jeszcze w radzie 9 innych osob i samemu bedzie mu ciezko cos spierdolic a wizerunek i tak mamy do dupy )
_________________ Nie ogladaj sie na innych, patrz przed siebie, stawaj na przeciw swoim wrogom, zawsze z podniesiona glowa, ROB SWOJE !
Osobiście przez jakiś czas się łudziłem że fuche prezesa NBP obejmie Bugaj, któremu już się to należy od wielu lat, ale jak zwykle postawiono na "koleżkę".
_________________ "Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem." - Oscar Wilde
Sługus Kaczorków ... od samego początku usługiwał Lechowi na wszystkich jego stanowiskach był jakimś doradcą itp.
Ten filmik z jego wypowiedziami świadczy o tym ,że kompletnie się na tym nie zna i nie ma odpowiednich kwalifikacji an to stanowisko ale w myśl zasady
mierny, bierny ale wierny został wybrany jedyny słuszny kandydat i tworzenie
4 Rzeszypospolitej trwa !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum