Standardowo podczas logowania stracilem kolejny post...
Gacek, Twoja ignorancja nie zna granic...
Krotka wedrowka po wikipedii: Jakub Berman- i pozniej wpisujesz Aron Berman... Dokladnie analizujesz ww teksty, ich dzialanosc itd, po czym dowiesz sie kim jest syn Arona Bermana. Wieksza, wiekszosc politykow pewnej partii ma podobne korzenie.
Jakbys czegos nie zrozumial to pisz, jutro pomoge
Jakub Berman- i pozniej wpisujesz Aron Berman... Dokladnie analizujesz ww teksty, ich dzialanosc itd, po czym dowiesz sie kim jest syn Arona Bermana.
A co mnie obchodzą rodzice tego czy tamtego? Widzę że rozmowa powoli zbliża się do dialogu:
- twoja stara pierze w rzece!
- a twój stary kopie rowy uszami!
- a twoja stara miesza bigos łokciem!
Właśnie dlatego się oburzyłem, bo nie podajesz argumentów zaczerpniętych z ich ideologii (która zresztą nie zgadza się z moją) ani z ich faktycznej działalności (która też mi się nie podoba). Wybacz, ale nie chciałem żebyś mi udowadniał że niektórzy mają korzenie żydowskie, tylko powiedział dlaczego są źli, nie w kontekście "żyd to zły". Jak wytłumaczysz jak ich żydowskie pochodzenie wpływa na to że nie potrafią rządzić to się z tobą zgodzę.
_________________ Ya mamma dresses ya funny and ya need mouse to delete files.
Ale pico4 nie napisał nigdzie że ktoś jest zły, tylko wskazał na czyjeś pochodzenie, toteż nie widzę nic obraźliwego.
Ale osobiście też nie uważam, żeby wytykanie pochodzenia miało coś wspólnego z merytoryczną tudzież kulturalną dyskusją, bo w ten sposób to można o każdym coś złego zasugerować.
_________________ "Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem." - Oscar Wilde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum