Jeżeli mam być szczery - nie dziwi mnie to. Spodziewałem się takich zachowań.
"Prezydent zna sędzinę Stryczyńską od kilku lat. Gdy na przełomie 2000 i 2001 r. Kaczyński był ministrem sprawiedliwości, Stryczyńska kierowała Departamentem Kadr i Szkolenia w tym resorcie."
Znowu czeka nas kolesiostwo - jak widać, nawet takie zachowanie jak spowodowanie wypadku nie wpłynęło na decyzję pana prezydenta. Znowu padły obietnice o odnowie moralnej, którymi PiS nas mamił przed wyborami : .
I to jest wlaśnie styl pisuaru. Pomaganie swoim tuszowanie spraw.Nie pomoc biednym i potrzebującym tylko najlisniejsze wspieranie bogatych. Jak juz zna prezydenta to juz jeje wszytsko wolno bo juz sie zaczynja w Polsce ludzie poza prawem a to dopiero poczaterk poczekajmy na IV RP ...
Znowu padły obietnice o odnowie moralnej, którymi PiS nas mamił przed wyborami .
To akurat było dla mnie oczyswiste, że deklaracje PiS-u dotyczące odnowy moralnej to czcza gadanina :twisted:
rasziel napisał/a:
Znowu czeka nas kolesiostwo - jak widać, nawet takie zachowanie jak spowodowanie wypadku nie wpłynęło na decyzję pana prezydenta.
Najłatwiej jest oceniać będąc w opozycji, jak już się władzę dzierży :arrow: niekoniecznie
A nepotyzm polityczny sięgnął zenitu już dawno i raczej na zamiany w tej
materii się nie zanosi
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
ja wiedziałam, że tak będzie...
klony nie są dozwolone na świecie... oprócz Polski ;P
ja nie wiem, ja ktoś kto sam nie przestrzega prawa może z niego rozliczać kogoś (tak apropos stryczyńskiej) ;p
_________________ "Żeby w życiu można było płakać tylko ze szczęścia..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum