Wysłany: 2006-10-04, 18:45 Taśmy prawdy i PiSiory ...
Widzicie co się ostatnio dzieje. Takiego beznadziejnego rządu i takiej sytuacji politycznej nie pamiętają nawet najstarsi górale . I nie chodzi mi tutaj nawet o to że pisuary handlowały stołkami bo to chyba jest naturalny element polityki ale o to że z naszej kasy można wykupić weksle i że renatka może wygrać wszystkie procesy. TVN za to że pokazała prawdziwą twarz pisdy zostaje teraz opluwana. Jakaś gazeta polska której połowa kadry jest członkami pisu stała się najbardziej wiarygodną gazetą w Polsce. I jeszcze ta wspaniała PO mężowie stanu ludzi z zasadami ale sądzę że nie tym razem ...
ehh jak dla mnie to szkoda słów uciekajmy stad z jednej strony to jest zabawne renia super hero obronca moralnosci wychwalana pod niebiosa przez senatora Niesiołowskiego który dopiero co wykrzykiwał ze endriu renia & spólka to najwieksci populisci ale z drugiej to mnie przeraza.A te weksle to w ogóle dowcip roku. Az szkoda poswiecac swoj cenny czas na to lepiej isc na wódke
Cóż, (nie)rząd jaki jest każdy widzi . Jednak nie łudźmy się, że będą nowe wybory w ciągu kilku najliższych miesięcy - Kaczyńscy muszą ustawić swoich ludzi w NBP i Trybunale Konstytucyjnym. Co do taśm prawdy - dowiedziałem się, że jeden z posłów PiS-u, który "negocjował" z Beger, Adam Lipiński mówiąc dokładniej, jest absolwentem naszej uczelni . Co o tym sądzicie? Bo ja mam nadzieję, że jego zachowanie jest odosobnione wśród absolwentów naszej uczelni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum