forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Taśmy prawdy i PiSiory ...
Autor Wiadomość
arass 

Wysłany: 2006-10-04, 18:45   Taśmy prawdy i PiSiory ...

Widzicie co się ostatnio dzieje. Takiego beznadziejnego rządu i takiej sytuacji politycznej nie pamiętają nawet najstarsi górale . I nie chodzi mi tutaj nawet o to że pisuary handlowały stołkami bo to chyba jest naturalny element polityki ale o to że z naszej kasy można wykupić weksle i że renatka może wygrać wszystkie procesy. TVN za to że pokazała prawdziwą twarz pisdy zostaje teraz opluwana. Jakaś gazeta polska której połowa kadry jest członkami pisu stała się najbardziej wiarygodną gazetą w Polsce. I jeszcze ta wspaniała PO mężowie stanu ludzi z zasadami ale sądzę że nie tym razem ...

aleksandra 

Wydział: ZF
Wysłany: 2006-10-04, 22:02   

ehh jak dla mnie to szkoda słów uciekajmy stad ;) z jednej strony to jest zabawne renia super hero obronca moralnosci wychwalana pod niebiosa przez senatora Niesiołowskiego który dopiero co wykrzykiwał ze endriu renia & spólka to najwieksci populisci ale z drugiej to mnie przeraza.A te weksle to w ogóle dowcip roku. Az szkoda poswiecac swoj cenny czas na to lepiej isc na wódke ;)

rasziel 

Wysłany: 2006-10-06, 08:11   

Cóż, (nie)rząd jaki jest każdy widzi :/ . Jednak nie łudźmy się, że będą nowe wybory w ciągu kilku najliższych miesięcy - Kaczyńscy muszą ustawić swoich ludzi w NBP i Trybunale Konstytucyjnym. Co do taśm prawdy - dowiedziałem się, że jeden z posłów PiS-u, który "negocjował" z Beger, Adam Lipiński mówiąc dokładniej, jest absolwentem naszej uczelni :S . Co o tym sądzicie? Bo ja mam nadzieję, że jego zachowanie jest odosobnione wśród absolwentów naszej uczelni.

Ananas 

Wydział: ZF
Wysłany: 2006-10-06, 15:19   

Ja zasadniczo nie lubię się powtarzać: http://bartini.jogger.pl/...oralna-w-iv-rp/

Tomasson 

Wydział: NE
Wysłany: 2006-10-06, 15:28   

a ja mam to gleboko...i jakie znaczenie ma, ze lipinski jest absolwentem wroclawskiej ae

Odpowiedz do tematu