eee, a gdzie my tu cos o "ogresywnosci" kampanii reklamowych mowilismy? :?
Sorry, ale ja rzadow dwoch takich co ukradlo ksiezyc i teraz chca zaj***c Polske nie chce, chocby ich oprocz Rydzyka i armi mocherowych beretow sam papiez popieral :?
cóż - chyba nie będe tutaj zbyt popularny ze swoją opinią no ale przyznaje się że w pierwszej turze głosowałem na kaczyńskiego i w drugiej raczej postąpie tak samo - cały ten tusk wydaje mi się zbyt grzeczny, ugodowy i właśnie dlatego obawiam się że nie będzie potrafił zbyt wiele zdziałać dla naszego kraju - nie oznacza to bynajmniej że głosuje na kaczora dlatego że uważam go za najlepszego kandydata - głosuje bo wydaje mi się najlepszym spośród dostępnych kandydatów - no i jeszcze dlatego że PiS wygrał parlamentarne i może przyznajmniej nie będą się tak kłucić
...takie moje zdanie - przykro mi jeśli ugodziłem w czyjeś przekonania polityczne ale jak chcecie spróbujcie mnie przekonać - przecież powiedziałem tylko że raczej tak postąpie
Każdy ma prawo do własnego zdania kolos. Na tym też polega demokracja aby dokonywac wyboru zgodnie ze swoimi przekonaniami i uznaniem.
Tusk za grzeczny piszesz, hm.... To uważasz, że lepiej byłoby prowadzić kampanię na poziomie Kaczyńskiego? (mam na myśli "brudne" jej aspekty)
Mnie natomiast w samym Lachu Kaczyńskim irytuje jego zachowanie, zauważ jakie robi miny, kiedy wypowiada się jego przeciwnik (mam na myśli debaty), od razu mnożna zorientować co mu nie leży itp itd.
No ale co tam - ja głosuję na Tuska :!!! Bez dwóch zdań i chwilii zastanowienia. To jest mój prezydent :!!!! Rozsądny, wyważony i z dużą kulturą osobistą.
Pozdrawiam E.
[ Dodano: 2005-10-23, 18:24 ]
Zaraz idę zagłosować na prezydenta - będę głosowałam na Tuska - tak jak w I turze
A Wy dzieciaki głosowaliście :????? :mrgreen: Pozdrawiam E.
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum