Ja też będę głosowała na Tuska, wczorajsza demata w TVN była niezła, oglądaliście może :???
A to co się działo u Lisa - jeden wielki jarmark!!!! Pan Ziobro jest już tak pewien swojego stanowiska (Ministra Sprawiedliwości), że chyba już na to konto przytyło mu się (na samą myśl o zbiliżającym się dobrobycie hi hi hi)
O ile pamiętam Go z w miarę konstruktywnych dyskusji i wypowiedzi, o tyle wczoraj zachowywał się i wypowiadał w sposób bardzo chaotyczny i skierowany na atak.
Tak obrażał Donalda Tuska, że aż przykro było słuchać. Nie przemawia do mnie ten rodzaj kampanii ze strony PiS.
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
Również popieram kandydature Donalda W jakiś sposób wzbudza we mnie zaufanie - a może to :twisted: ? Kto wie :lol: Zobaczymy za cztery lata, czy dobrze wybraliśmy. Przykre w tym wszystkim jest to,że ludzie wybierając kandydata, coraz mniej wierzą w poparawę sytuacji w Polsce..
ktoś chyba na tym forum miał w podpisie "trust is a weakness"...
nie czuję się na siłach debatować politycznie, idę po coś do żarcia i do pracy rodacy :?
Jakby mial szanse bym zaglosowal na Korwina-Mike Ale ze szans nie ma a liczy sie tylko Kaczor i Donald glosuje na Tuska zeby nie wygral Leszek Donald Tusk :!: Donald Tusk :!: Donald Tusk :!:
_________________ "Jak by nie było jest bardzo miło" Pająk Spajder
AnKa [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-09, 17:54 "pączek" =Leszek...cóż wyglad to nie wszystko,
Dla wszystkich , ktorzy sa tak pewni pana Donalda...prosze przeczytajcie sobie debate w wyborczej...wtedy porozmawiamy, ktory z kandydatów stosuje bardziej ogresywna kampanię...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum