a ja robię swoje:) niech mi tylko podatek dochodowy obniżą i zlikwidują zus...
potrafię liczyć i liczę na siebie, a nie że mi jakiś pisior coś da. jak na razie to dają mi kopa jednego za drugim... tak się traktuje ludzi, którzy tworzą miejsca pracy! ehhh, jak ja kocham ten kraj.... gdyby nie to to zostałbym w uk już 2 lata temu.
Polityka sama w sobie jest sprzedajna, ale ja patrzeć wstecz - więcej facetów się w niej dotychczas sprzedało Sad
Przepraszam, jeśli cie uraziłem w jakikolwiek sposób Nie gniewaj się tak po prostu mi się napisało.
Ja się nie gniewam Chodziło mi o to, że komentarz nie odzwierciedla prawdy
Tekst o sprzedajnych kobietach mnie w ogóle nie obraża, ja się do nich nie zaliczam :mrgreen:
kowal napisał/a:
a nie że mi jakiś pisior coś da
Bo Ci nie da, zabrać Ci ewentualnie może :mrgreen:
kowal napisał/a:
niech mi tylko podatek dochodowy obniżą i zlikwidują zus...
Ależ z Ciebie niepoprawny marzyciel kowal :wink:
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
marzenia dobra sprawa... gdyby nie to, że nie ma szans na ich realizację... ja bym na twoim miejscu kowal zaczęła się modlić, żeby nie podnieśli zusu i nie wymyślili kolejnych absurdalnych podatków, bo Polska z tego słynie,....
_________________ "Żeby w życiu można było płakać tylko ze szczęścia..."
ja bym na twoim miejscu kowal zaczęła się modlić, żeby nie podnieśli zusu i nie wymyślili kolejnych absurdalnych podatków, bo Polska z tego słynie,....
I to jest wielce prawdopodobny scenariusz
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum