No nie kupił "Lubi złoto i jeździ lśniącym hummerem za pół miliona złotych. Posiada także sportowe bmw i nissana.
W lokalnej prasie chwalił się, że nosi złotego rolexa (23 tys. dol.), złoty sygnet z brylantami (6 tys. dol.) i złoty łańcuch (4 tys. dol.).
Dla mnie koleś ewidentnie próbuje leczyć kompleksy, a podawanie do publicznej
wiadomości takich nowinek służy przedłużeniu.... wiecie czego (hi hi hi) :twisted:
W środku gość pusty jak murzyński bęben :!!! :lol:
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
"Bo ja tak lubię: dres i złoty łańcuch"- czytam w jednym z wywiadów z Piotrem Misztalem (tym od samochodów ). No, ale mniejszość dresiarska też musi mieć przedstawiciela w Sejmie . Pozdro
Cytat wypowiedzi "Pustaka":
"Wiem, że to takie legalne oszustwo, ale takie są przepisy" - dodaje.
No właśnie - w Polsce jest sporo możliwości "legalnych oszustw", zapisywane w ustawach celowo.
A swoją drogą - to po prostu wstyd aby taki majętny facet kombinował dla ]
kaski, której raczej Mu nie brak (żenua, jak mawia mój kolega)
A tak na marginesie - za posiadane udziały w spółkach też pobiera się wybagrodzenia
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
uhaaaaaaaaaaaaaa i to jest właśnie w polsce pięknę!!!!!!! jak tylko ma się kontakty i wie "jak", to możliwości są po prostu nieograniczone. grunt to mieć łeb, a nie wykształcenie... sorry ale powiedzenia typu "ucz się ucz, nauka to potegi klucz" miały sens bytu jakieś 20 lat temu ( w epoce industrialnej z której na szczęście udało nam się uwolnić!!!!!!)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum