stingah, nieprawda - 730i kosztuje 331 000, 730Li kosztuje 343 000 (z polskim pakietem, ale wątpię żebyś dokupując opcje doszedł do 500 000 )
akurat z cennikami BMW jestem (męcząco już) na bierząco :lol:
stingah, nieprawda - 730i kosztuje 331 000, 730Li kosztuje 343 000 (z polskim pakietem, ale wątpię żebyś dokupując opcje doszedł do 500 000 )
akurat z cennikami BMW jestem (męcząco już) na bierząco :lol:
Byłem blisko . Hehe. To i tak nie mała sumka . Jak na posła... Ech.
eee tam nie przesadzajcie. napewno nie kupił tego z diety poselskiej. ja też będę miał taką chatę... tylko auta inne: audi a8 4.2, audi rs4 biturbo i na zimę land criusera 3.5 special edition. aha, ja nie mam zamiaru kandydować na posła.
kowal, starym RS4 bedziesz jezdzil??
w sumie racja, mi nowe sie tez nie podoba
ja bym postawil w garazu M5, Civica TypeR i Impreze STI
wszystkie typy napedu a i tak pewnie najczesciej bym M5 smigal
No no niezły OT... Też się dołącze . Ja bym sobie postawił M6 - bardziej mi się podoba od M5. Wybrałbym jeszcze Volvo S60R (ach to zawieszenie...) a na zimę Mercedesa G (nie pamietam numerka) AMG (dla szpanu ). No i RS4 na majówki
majówki to są zazwyczaj z BMW
stingah, pozatym M6 kosztuje aż 532 100 zł, a M5 jedyne 422 500 zł
zostaję przy moim zestawie :] no najwyżej jeszcze jakaś corsa A z dwulitrowym silnikiem, klatkę, obspawać całość, dobra zawiecha, hamulce i furka do zabaw/masakr
ten koleś z samoobrony zero polotu jeśli chodzi o auta :lol:
zauważcie tylko, że do aut podszedłem bardzo pragmatycznie:
a8 do pracy i w ogóle reprezantatywne auto dla prezesa:)
land criuser na zimę - 4x4 i wielkie koła, do tego 3.5l w benzynie, skrzynia auto itp.
a do zabawy rs4 - napęd quattro, 100KM z litra. nawet tuningować nie trzeba:) i wygląda niepozornie jak na takiego killera:)
No nie kupił "Lubi złoto i jeździ lśniącym hummerem za pół miliona złotych. Posiada także sportowe bmw i nissana.
W lokalnej prasie chwalił się, że nosi złotego rolexa (23 tys. dol.), złoty sygnet z brylantami (6 tys. dol.) i złoty łańcuch (4 tys. dol.).
Posiada ruchomości i nieruchomości warte w sumie prawie 3 mln zł. Jednak jego majątek prawdopodobnie jest wielokrotnie większy. Misztal nie podał bowiem, jaką wartość ma jego firma (prawo tego nie wymaga)." Dzięki uprzejmości WP.PL .
Myślę, że z pieniędzmi jakimi dysponuje wisi mu, co myślą o nim inni . A co do samochodów, które posiada to uważam, że BMW kupił gdyż jest wieśniakiem (złoty łańcuch i dres) , Hummer 2- trochę duże... może ma chłopak kompleks , 350Z- trochę plastikowe jak dla mnie .
Kupiłbym sobie Mietka 55 AMG 2005 (klasa, moc), a na zakupy jakiegoś Infiniti. Pozdrawiam
flopps, mietka 55 AMG - ale C, S, SL?
co do bmw i wieśniactwa - fajnie by było gdyby każdy wieśniak jeździł 640i :lol:
Och... SL... jak to pięknie brzmi i wygląda :):). Uwielbiam ten samochód. Może jeszcze bym se dokupił (do tych wczesniejszych) Astona Martina DB9. Miodzio.
heh, a ja DBR skoro już o marzeniach gadamy. ciekawe tylko gdzie w polsce bym nim jeździł (po wrocławiu raczej nie, bo na moje osiedle to cięzko land cruiserem dojechać, takie wertepy)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum