Wydział: ZF
Wysłany: 2008-09-01, 12:23
hmm... mnie czeka przeprowadzka do Wrocławia z domu 200km moim czinkłeczentem liczy sie? wóz póki co mnie nie zawodzi, ale zdecydowanie woli stać w garażu niż pod chmurką ;] w wakacje pobił rekord ładowności bo jechałam z koleżanką i bagażami od 12 osob na tydzień, z namiotami, materacami, śpiworami, kuchenkami i czym bądź - do dziś nie wiem jak sie to pomieściło w moim czinkolu ;]
no lexusem to nie miałąm przyjemnosci sie wozic ale autka sa fajniusie ... a co do compactow to faktycznie troche odstraszaja ale powiem wam ze ostatnio widziałam tak odstawionego compakcika ze bym go brała heheh
Necro, odwazny z Ciebie człowiek, skoro kupiłeś Alfę
Ale mówi się, że czasem trzeba słuchać głosu serca, a nie rozsądku
Oby klekot śmigał z zadowoleniem kierownika
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
otóz.. z zewnątrz chodzi faktycznie jak typowy klekot, ale wewnątrz... no byłem pod wrażeniem, dzwiek jest naprawde bardzo przyjemny warczy prawie jak moja poprzednia Vectra V6, szczegolnie jak się wkręci
Poza tym mam już ją prawie pół roku i jak na razie wszystko chodzi, jedyne co wymieniałem to żarówki i opony
Poza tym mam już ją prawie pół roku i jak na razie wszystko chodzi, jedyne co wymieniałem to żarówki i opony
wiesz, wyjątki potwierdzają regułę Skoro takie żarty i stereotypy chodzą po "światku" motoryzacyjnym to coś w tym musi być Tobie się Alfa nie psuje, a ja znam człowieka, który kupił nową Toyotę i taki szmelc, że hej...
Necro napisał/a:
warczy prawie jak
prawie W dezlach wkurza mnie, że jak się robi ciekawie, to trzeba zmienić bieg ale na stacji jest radość... coś za coś
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum