interesuje mnie, jakimi autkami się wozicie
Jak juz sobie pogadamy to moze uda sie walnąć jakąś ankietę, które się najbardziej podoba itd.
ogólnie czekam
opis, zdjecia, filmiki, wszystko mile widziane
Opel Vectra (CDX Elegance => tak powiedział pan w warsztacie ;p)
2,5 V6 170KM
'98 180 000km
Jak wróci z warsztatu (koleś mi w czwartek w dupe na światłach wjechał -_- BO SIE OD SZERSZENIA OGANIAŁ... n/c), to jakoś ładniej go zaprezentuje, teraz na razie foto z okna sprzed wypadku
Wydział: NE
Wysłany: 2007-08-21, 17:05
ja niestety żadnym... nawet prawka jeszcze nie zrobiłam jakos nie moge się zabrać a moją wymówką jest choroba lokomocyjna hehe no ale może w końcu zrobię to prawko bo znajomi i rodzinka naciskają na mnie heh
fajny, bo niepozorny, nie widać z zewnątrz tych 170 kucyków
nie widać, ale słychać to nie jest szum 4 cylindrów, to jest pomruk widlastej szóstki Golfiarze próbują to zastąpić tłumikami, tymi bardziej dyskretnymi i takimi co to je slychac z 3km, ale to nie to samo
No i ta ergonomia jak sie jedzie spokojnie (jak się chce coś szybko zrobic ) to jest*:
1. do 30 (45)km/h
2. do 60 (90)km/h
3. do 100 (120)km/h
4. do 140 (160)kmh
5. nie jechałem na razie więcej niż 190
*wartości przybliżone
Jest to dla mnie cos niesamowitego, bo wczesniej jezdzilem 1,4 (90KM), 0,8 (41KM), 1,2 (60KM), 2,0HDI (110KM) i wartości byly takie jak wyzej tylko jakby zamiast jedynki dać dwójkę, zamiast dwójki trójkę itd
zork napisał/a:
Necro, dawaj wałki od x30xe i uderzaj pod 190 kuca
nie jestem mechanikiem, jesem kierowcą Nie wiem co to są wałki od x30xe Tyle co mi google powiedzialo to to, ze mają one jakis zwiazek z Omegą MV6
Jedyne co mi się w tym aucie nie podoba to spalanie... 13 w mieście...
mkr napisał/a:
a na "zakupy" mam Yarisa
Jak juz mówimy o innych autach, to ja aktualnie jeżdżę jeszcze służbową Pandą 1,2 (60KM).. zdecydowanie nie polecam.. Nienawidzę małych aut, które skaczą po Wrocławskich dziurach jak żabki i idzie przez dach wyleciec -_-
i to jest bardzo fajne
u mnie jest rzędowa szóstka i słychać ją dobrze dopiero na wyższych obrotach
mój ma 6 biegów, ale 6 mimo, ze nadbieg, to i tak ją można wrzucać przy 70km/h jak chcesz ekonomicznej jeździć... średnio pali 10l/100km....
zork napisał/a:
do lexa fajniej byłoby wstawić motorownię z supry
czy ja wiem.... można też kupić 4-litrowy silnik od innej wersji IS'a, mniej zabawy niż ze swopem z innego auta
Necro napisał/a:
skaczą po Wrocławskich dziurach jak żabki i idzie przez dach wyleciec -_-
i są przy tym piekielnie głośne w środku..... ale za to w ciasnych parkingach i na stacji się odwdzięczają
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
Jakoś nie wierzę, że wśród 1426 zarejstrowanych użytkowników mamy 3 kierowców z własnymi samochodami.. CHWALCIE SIE NOO Nawet jak nie ma czym!! Zapraszam! Każda Syrenka mile widziana
silnik 1.1
przebieg..hmm, jakoś koło 200tys chyba;> jak dobrze pamiętam bo go nie widziałam dawno:P
rocznik '98
wyciąga niestety tylko 140km/h...chociaż muszę się trochę sprężyć i 'sprawić' żeby więcej wyciągnął
a zdjęć nie mam....bo punciak mój w Wieluniu, a ja w Warszawie jestem
_________________ odważni nie żyją wiecznie... ostrożni nie żyją wcale
ja z mojego Yarisa 1.0 i 180km/h wyciągam na Niemieckiej benzynie na Niemieckiej autostradzie. Oczywiście są to wyniki licznikowe, a nie z GPS'u, ale może ktoś chce rzeczonego yarisa kupić :?:
dzisiaj będzie na otomoto
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum