ale zastanowiłaś się o co mogło mu chodzić? Moze chcial Cie wyprzedzic, a Ty nie zjechałaś albo cos w tym rodzaju..
solidarność plemników
rastasienka, a może problem tkwi w tym czym jeździsz, a nie jak to robisz?
może facetowi gul latał, że laska ma taką furkę
z mojego doświadczenia wiem, że jeżdżąc maluszkiem < > wszyscy Cię lubią bo się zawsze wszędzie zmieścisz, nikomu miejsca zbyt wiele nie zajmujesz i nawet sąsiedzi od czasu do czasu się uśmiechną jak Ci zgaśnie przy rozruchu bo wiedzą, że to nie przez Twój brak umiejętności ale dlatego, że on tak ma <bez ssania się nie ruszy bestii czyćby to była sprawa życia lub śmierci, to druga gwarancja tego, że nieobeznany z tym konkretnym autkiem go nie ukradnie bo pierwsza jest sama marka "wozu" >
Nie do konca o to mi chodziło ;p Po prostu nie raz juz sie spotkałem z brakiem zainteresowania innymi kierującymi i dlatego pytam.. takie samolubstwo mnie najbardziej wkurza i tez bym obtrąbił, ale skoro nie było powodu, to zostajemy przy wersji 'idiota'
hehe ja też nie cierpie jak chcę wyprzedzić półgłówka (a nie daj co by to była do tego baba:/) a ten sobie środkiem się wlecze..... a jak na złośc klakon coś mi się sypnął:/ chciał się popisać,ale coś mu nie wyszło... mógł się podpisać własną krwią na magnumie...
_________________ heyah banana trele morele banany i inne pomarańcze blesss
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum