o rakietowej slyszalem , mialem byc nawet na zlocie ktoryms ale nie dalem radu czasowow.
nie ma sr18 jest sr20det i ca18det - moj to ca18det. Kwasowka 2,5" bez kata, + sprzeglo exedy - jak narazie tylko te dwie rzeczy nie sa OEMowe. A moze we wrzesniu wieksze turbo(gt28rs) pompa walbro,intercooler, +nowe strojenie i beddzie mial jakeis 240kucykow
_________________ "In my race against time I - can't stop Runnin through the red light - livin my life "
eee racja - nie o taki hardcore mi chodzilo ;P, zwlaszcza ze 1/4 to nie moja dyscyplina blizej mi do japoncow i zgrabnych boczkow niz do jarania sie czasami na cwiartke. Slyszalem ze czasami robia ladne wjazdy panowie w galeri dominikanskiej i chyba arkadach ?
_________________ "In my race against time I - can't stop Runnin through the red light - livin my life "
w sumie to zobaczymy jak to sie rozwinie w pazdzierniku bo wyszla kilka brzydkich rzeczy ktore musza przejsc remoncik(wal mi wali przy wiekszych naprezeniach i slizganie sprzegla >5 000 przy strzalach). Ale jak wszystko da rade to moze jest ktos kto by chcial mi pomoc "zwiedzic" wrocek zebym poznal miasto pod koniec wrzesnia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum