Wysłany: 2008-12-21, 13:52 Kolokwium mgr Tomasz Szczurowski
Witam,
Kupię pytania na kolokwium z poprzednich lat u Tomasza Szczurowskiego, jeżeli ktoś takowe posiada. Sprawa jest bardzo pilna, proszę o odpowiedź tutaj albo na gg 4051755. Pozdrawiam!
1) było to w moim przypadku dość dawno (jakieś 3 lata temu )
2) było to już wałkowane na forum
To jest test wielokrotnego wyboru obejmujący tylko to, co było omawiane. Jest tam chyba za 4 strony A4 pytań, więc trzeba się spieszyć. Największym utrudnieniem jest presja pilnowania. Ogólnie jest tak, że możesz się patrzeć tylko w dół w swoją kartkę i czsami odkrzywić głowę do góry dla odprężenia, ale i tu ostrożnie. Za wszelkie zerknięcia na boki jest wylot bez ostrzeżenia i do zobaczenia na konsultacjach... I radzę uważać, bo nie ma ostrzeżeń http://www.forumue.pl/top...styka-vt674.htm tu masz cały wątek o prawie z Panem Szczurowskim łącznie z jego odpowiedziami
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
witam poruszę ponownie ten temat
zbliża mi się koło u pana Szczurowskiego i mam pytanko jakiego typu są te pytania testowe? Pokroju co mówi artykuł ten i ten czy jak?
Nie. Nie musisz sie uczyć artykułów na pamięć, ogólnie w moim przypadku była loteria, bo za dużo się nie uczyłem, ba nawet nie przeczytałem połowy artykułów, a jednak zdałem na 4. A niektórzy z mojej grupy wykuli na maksa a mimo to polegli.
P. Szczurowski jako osoba wydaje się raczej sympatyczny, przeraża raczej przedmiot i świadomośc, że wymagania są duże. Opowiada ciekawie, dużo przykładów z życia (mama prasująca Jasia żelazkiem?!), choc zdarza mi się wyłączyc, bo zwykle zarywam noc wcześniej. Nie wiem jak kolokwium, bo jeszcze go nie było.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum