Wysłany: 2010-08-09, 10:52 Materiały do sprzedania NE, różne lata studiów
Cześć, mam materiały do sprzedania:
Skrypty:
- Zarys historii gospodarczej (XIX i XXw.), Jerzy Kociszewski, 2002, 150s. zbindowane, 10zł
- Studia i materiały z nowej historii gospodarczej, Jerzy Kociszewski, 2003, 230s. zbindowane, 12zł
- Geografia Ekonomiczna, Zarys teoretyczny, Kazimierz Kuciński, 2002, 240s. zbindowane, 12zł
- Ustawy (do ubezpieczeń i rachunkowości), wszystkie za 20zł
1. o swobodzie działalności gospodarczej z 2 lipca 2004
2. o rachunkowości z 28 września 1994
3. o nadzorze ubezpieczeniowym i emerytalnym oraz Rzeczniku Ubezpieczonych z 22 maja 2003
4. o ubezpieczeniach Ubezpieczeniowym Funduszu Gwarancyjnym i Polskim Biurze Ubezpieczycieli Komunikacyjnych z 22 maja 2003, zbindowane
5. o działalności ubezpieczeniowej z 22 maja 2003, zbindowane
Ksera/Materiały
- Filozofia krótki zarys dziejów (ok. 100s) 5zł
- Informatyka (zagadnienia do egzaminu (1 teczka) 5zł
- oraz 3 reklamówki notatek ze wszystkich przedmiotów z 5 lat studiów najwięcej z mikroekonomii, statystyki (materiały pomocne przy egzaminie), reklamówka/5zł
Dodatkowo mam pliki/skany/zdjęcia/projekty całość ok. 200mb, uporządkowane w folderach, każdy ze skrótową nazwą przedmiotu. Po spakowaniu prześlę na maila każdemu kto będzie zainteresowany i coś ode mnie kupi :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum