Wysłany: 2011-09-26, 10:24 Sprzedam książki do MIKRO. RACHUNKOWOŚCI i STATYSTYKI
Mam do sprzedania następujące książki (nie ksera):
-cały komplet do mikroekonomii (podręcznik, ćwiczenia i studium przypadków)- 55zł
- Statystyka (żółta), S. Ostasiewicz, Z. Rusnak- 20zł
- Podstawy rachunkowości. Zbiór zdań PWN, pod redakcją Mariusza Andrzejewskiego-10zł
- Rachunkowość finansowa. Zbiór ćwiczeń, pod redakcją Janusza Mindowicza (żółta)- 10zł
- Rachunkowość finansowa. Zbiór ćwiczeń, pod redakcją Edwarda Pielichatego (czerowna)- 10zł
oraz PŁYTKĘ z materiałami z wszystkich przedmiotów dla II roku FiR na NE.
Hej, ten komplet do mikroekonomii jest dla 1 roku FiRu na NE?
mam z Wrzeszcz- Kamińską wykłady
wszystkie te 3 pozycje są niebieskie i mają być autorstwa Bożeny Klimczak :-)
jeśli się zgadza, to byłbym zainteresowany
tylko podaj mi swoje namiary
pozdrawiam
Mam do sprzedania następujące książki (nie ksera):
-cały komplet do mikroekonomii (podręcznik, ćwiczenia i studium przypadków)- 50zł
- Podstawy rachunkowości. Zbiór zdań PWN, pod redakcją Mariusza Andrzejewskiego-10zł
- Rachunkowość finansowa. Zbiór ćwiczeń, pod redakcją Janusza Mindowicza (żółta)- 10zł
- Rachunkowość finansowa. Zbiór ćwiczeń, pod redakcją Edwarda Pielichatego (czerowna)- 10zł
oraz PŁYTKĘ z materiałami z wszystkich przedmiotów dla II roku FiR na NE.
Wydział: NE
Wysłany: 2011-10-06, 17:50 Mam zestaw do mikroekonomii za 40 zł w świetnym stanie
Mam do sprzedania skserowany i zbindowany, wygodniejszy niż książki do korzystania, zestaw do mikroekonomii (podręcznik, studia przypadków i ćwiczenia) Borkowskiej i Klimczak. Książki są w idealnym stanie w formacie A4, używane tylko na kilku ćwiczeniach. Polecam ; )
(W punkcie ksero zapłąciłam za ten zestaw 80 zł )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum