Wysłany: 2010-03-24, 21:21 Pokój do wynajęcia od 1 maja
Witam!
Od 1 maja przy alei Wiśniowej w takim trochę brzydkim bloku, ale za to w ładnym mieszkaniu będzie można wynająć pokój.
Koszt takiego czegoś to 770zł (bez dodatkowych opłat) miesięcznie. W pokoju są takie atrakcje jak biurko, wersalka, duuuuuża szafa na całą ścianę rozsuwana do tego z wypasionym wieeeeelkim lustrem No dla mnie bomba. Do tego ciepła woda, ogrzewanie i internet Jest ładna kuchnia, łazienka też niczego sobie. Wszędzie parkiet.
W mieszkaniu są 3 dziewczyny: studentka kosmetologii, absolwentka naszej uczelni i ja
Przystanek autobusowy jest pod blokiem (127,144,136), trochę dalej na skrzyżowaniu z Hallera kursuje dużo tramwajów. Do UE jest 15min piechotką. Po drodze można zajrzeć do osiedlowego sklepiku, całodobowego monopolowego itp.
Czasami właściciel wpadnie, ale za naszą zgodą i jeśli naprawdę zaistnieje taka potrzeba. Ale to bardzo sympatyczny gość.
Dodam, że my same jesteśmy bardzo sympatyczne, uśmiechnięte i przyjaźnie nastawione do wszystkich, którzy wykazują prospołeczne nastawienie
Pokój może być jedno- lub dwuosobowy. To już kwestia indywidualna. Wcześniej mieszkały tam dwie osoby.
Chętnych proszę o kontakt telefoniczny:
Justyna - 602787382
Basia - 785534502
Lub piszcie do mnie na gg. Ta druga powyżej to ja
[ Dodano: 2010-03-30, 18:49 ]
Ej no, może być para (bez względu na orientację). Cena jest atrakcyjna, a mieszkanko też niczego sobie. Zapraszam
_________________ Develop your eccentricities while you are young. That way, when you get old, people won't think you're going gaga. /David Ogilvy/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum