Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-05-16, 01:50 Wynajmę pokój blisko lotniska (Strachowice i okolice)
Witam!
Jestem młodym (23l), bezkonfliktowym, niepalącym pilotem zawodowym. Zostałem zatrudniony we Wrocławiu i w związku z tym szukam komfortowego i przytulnego pokoju dla singla w okolicach lotniska (lub z bardzo dobrym dojazdem na lotnisko). Najlepiej gdyby to był stosunkowo nowy budynek, ewentualni współlokatorzy/współlokatorki tworzący studencką atmosferę będą dodatkowym atutem pod warunkiem, że potrafią zachować względny porządek w mieszkaniu;) Gdyby przy okazji można było znaleźć bezproblemowe miejsce parkingowe pod domem to już by była pełnia szczęścia. O rzeczach typu swobodny dostęp do kuchni czy łazienki nie chcę wspominać bo dla mnie to "oczywista oczywistość". Jeśli chodzi o wyposażenie mieszkania to oczekuję: umeblowanego pokoju, internetu, pralki oraz lodówki, zmywarka była by ogromnym atutem. Rozważę każdą sensowną ofertę natomiast najbardziej interesują mnie oferty do 550zł za miesiąc.
Jeśli ktoś z Państwa jest w stanie mi zaproponować pokój który chociaż częściowo spełnia moje wymagania to chętnie obejrzę zdjęcia oraz skontaktuję się z Państwem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum