przeciez tam nic nie trzeba rozumiec ;p
na cwiczeniach prowadzacy będzie pokazywał wszystko dokładnie jak się robi gdzie klikać itd ;p
możesz sobie zapisywac jak nigdy wczesniej nie mialas z tym styczności :<
Panowie no kurde.. Kobieta prosi o KOREPETYCJE a Wy tak ja odrzucacie.. no ja pierdziele gdyby nie to ze nie mam prawie w ogole czasu to bym pomogl kolezance z mila checia xD
hehe no niby drugi tydzien ale babka faktycznie nie skonczy z jednym zadaniem a leci z nastepnym nawet jak widzi ze ktos nie ma to jej to rybka a ja z inf nie mialam do czynienia za bardzo dlatego zwracam sie o pomoc:)
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 27 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2007-10-14, 21:59
witamy na studiach proszę państwa
a żeby nie było że cwaniakuje to na takich zajęciach najlepiej robić notatki co i jak po kolei, zwłaszcza jak sie tego nie rozumie. Wymagać będą tych samych czynności
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2007-10-15, 08:49
wiesz clearitta, notuj nie patrząc w excela co po kolei nalezy wykonać, a w domu przetestuj to co zanotowałaś i ucz sie samej. Tak najlepiej.
A poza tym możesz się na własną rękę neico excela pouczyć, serio
Ale co chcesz notowac jak babka nic nie mówi!? Wręcz sama niektórych rzeczy nie potrafi albo nie chce pokazać że potrafi... Jasne wszystko można sie nauczyć samemu tylko w takim razie po co chodzić na te laborki jak lepeij czas można wykożystac w domu przy własnym kompie a nie tych gruchotkach
a ja tu widze 13 odpowiedzi, w tym chyba tylko Necro jednego posta na temat napisal wezcie pomilujcie, clearitta chce nadrobic zaleglosci z excela, to prosi o korepetycje - ma do tego prawo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum