hehe no jak ma sie analize (wykład i cwiczenia) z rybickim to trzeba;p bo bez tego chyba ani rusz... punkty trzeba zdobyc a jak to zrobic jak sie nic nie rozumie;)
Hej,
jak chodzi o analize czy inne matmy to moge z czystym sumieniem polecić osobę która mi nieraz pomagała jak studiowałam, od lat ma zajęcia ze studentami na Polibudzie i super tłumaczy - Podaję kontakt Joanna tel 607 284 512. Osobiście zawsze byłam zadowolona a kończyłam matme na Politechnice i w dużej mierze dzięki tym korepetycjom studia ukończyłam. Pozdrawiam, Marzena[color=green]
hehe no jak ma sie analize (wykład i cwiczenia) z rybickim to trzeba;p bo bez tego chyba ani rusz... punkty trzeba zdobyc a jak to zrobic jak sie nic nie rozumie;)
W 100% się zgadzam. Sam słuchając go na wykładach mam wrażenie, że listy zadań są z zupełnie innego materiału niż to, o czym on mówi. A jak z ceną korków u pani Joanny z polibudy?
cena....Dokładnie to Ci teraz nie podam, ja rok temu skończyłam studia, nie jestem na bieżąco, ale zawsze były przyzwoite jednak pamiętaj co wykładowca to nie student udzielający korepetycji, tzn owszem pewnie cena trochę wyższa niż u studenta ale przynajmniej w 100 % tach kompetentnie, a jak na wykłądowcę to wręcz sądzę tanio zawsze u niej było, zresztą jakby co zadzwonić można i się spytać to nie kosztuje i do niczego nie zobowiązuje;)
W każdym razie jak napisałam ja zawsze byłam zadowolona.
pozdrawiam, Marzena
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum