chwalic sie nie bede, ze "znam Wt.. ale tak na prawde dobrze, ze moglabym dawac korki",
bo tym sie poszczycic nie moge.. i osobiscie nie uwazam, zeby tak bylo..
jednakze mam juz pewna praktyke w tlumaczeniu tego przedmiotu ( oczywiscie z materialu, ktory juz mielismy - jedynke (semestr letni rok pierwszy) musialabym sobie powtorzyc, dwojka (semestr zimowy rok drugi) w zasadzie "na swierzo" :wink:
z zasady inzyniria procesowa lapie sie pod wt trojke, ale tego sie nie podejme z przyczyn oczywistych :
czy do tego, ze udzielanie korkow? nigdy za tlumaczenie nie bralam zadnych pieniedzy, wiec teoretycznie rzecz biorac, nie podchodze pod definicje KOREPETYTOR.
jesli jestes w stanie zaufac moim umiejetnosciom, to PW i moze sie dogadamy jakos :]
_________________ hard work never killed anybody..
.. but why take the risk?!
ja się znam perfekcyjnie na w&t (work&travel)... to to samo? od czego to w ogóle skrót, wt? jakie tłumaczenia? jak dla mnie to na w&t wystarczy angielski znać w stopniu umożliwiającym komunikację, hehe...
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2006-02-18, 17:25
kowal, coz, nie jestes na IE to niedziwne, ze nie wiesz. Tez niedziwne, ze kojarzy Ci sie z work&travel widzisz, WT to skrot od godnej nazwy : Wprowadzenie do Techniki i Maszynoznawstwa [ trudne słowa ]:)
no dobrze..
nie wiem.. mam Ci referencje podac, zebys sie zdecydowal(a)
moze juz CI nie zalezy na znalezieniu kogos, kto moglby Ci to wytlumaczyc..
ja sie dopominac nie bede..
tylko.. teraz juz nie bede wchodzic co kilka godzin, zeby sprawdzic, czy cos faktycznie napisales/las
pozdrawiam
_________________ hard work never killed anybody..
.. but why take the risk?!
[ Dodano: 2010-12-17, 01:49 ]
Jestem studentem UE wydziału Inżynierii Produkcji, udzielę korepetycji z termodynamiki, mechaniki płynów, wprowadzenia do techniki i maszynoznawstwa, energetyki i wszystkich podobnych zagadnień. Posiadam duże doświadczenie w pracy ze studentami wszystkich wrocławskich i wielu pozawrocławskich Uczelni, które w swoim programie mają owe przedmioty, a co za tym idzie mam dostęp do wielu materiałów, które mogą okazać się bardzo przydatne:), a więc:
-przygotuje do kolokwium, dobiegu, egzaminu.
-rozwiąże listy zadań.
-przekaże trudną wiedzę na prostych(w miarę możliwości:) przykładach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum