hehe ja je przygotowywalem do druky na photo a2, i contrast jest stanowczo za maly na monitorach, saturacja z reszta tez(najbardziej widoczne przy bennecie). Ale co tam ;P teraz nie mam czasu ich dopieszczac
photo z avataru to moj przecinak do miesa(kolor lakieru zmienilem w PSie bo teraz mam brzydki grafitowy a we wrzesniu bedzie kladziona perelka taka jak w avatarze) ;P
a co do m6 - niom chyba mam.
nie mam kiedy go skonczyc
_________________ "In my race against time I - can't stop Runnin through the red light - livin my life "
Mam tez serie "Spirituality"
i tutaj imo najfajniejsza fotka z tej serii:
"W strone swiatla"
i kilka innych ktore maja oddac klimacik, nie koniecznie zwalac z nog
Robie zdjecia nie poddajac ich dalszej obrobce jak twoje fotomontaze(na twojej www), i nie poprzez forme a tresc probuje oddac cos wiecej niz tylko obraz, co jest chyba najtrudniejsze. W zasadzie fotomontaze tudziez mattepaintingi to zupelnie inna para kaloszy i chyba nie ma co ich porownywac
Teraz pracuje nad seria surrealistyczna - to bedzie hardcore osiagnac efekt obrazow Salvadora Dali za pomoca tresci
_________________ "In my race against time I - can't stop Runnin through the red light - livin my life "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum