Siema wszystkim.Chcialbym Was zaciekawic od dawna juz uprawiana sztuka fireshow.Sam trenuje od 3 lat na kijach,poie troche krocej.Jesli jest ktos na forum kto tez interesuje sie ta dzedzina to niech sie ze mna skontaktuja,potworzymy cos,a moze nawet podszkolimy wymianiajac pomysly.Mam grupe w moim miescie w Jelczy,robimy pokazy na wroclawskim rynku,ale to jak cieplej sie robi.Jakies foty,filmiki,muze przesle next time.Mile slyszane osoby grajace na bebnach,didgeridoo,drumlach,itp.
Pozdro
nie jestem pewien czy to wy ale chyba znam wasze towarzystwo towarzystwo - nie osobiście ale przynajmniej z widzenia - chociaż jeżeli jesteście tą grupą o której myśle to z jednym z was - z takim koleżką z dredami - nawet do liceum chodziłem do równoległej klasy. nie robiliście kiedyś czasem pokazu w oławie przy okazji jakiegoś dnia koguta (mamy tutaj taki, a co ) albo innego święta? - to pewnie wy o których myśle skoro w końcu z J-LA jesteście
tak jest - to o tej ekipie myślałem - cóż moge powiedzieć - robią wrażenie z tymi pochodniami przy akompaniamencie bębnów - fajna sprawa ...np. na taki mały pokazik przy okazji ekonomalii po zmroku przed studium wfu
sorki,ale pokaz na eko sie nie odbedzie.Moze innym razem.Jak tylko w weekendy bedzie cieplo to mozecie sie nie tylko nas spodziewac,wiec zaprszam na wroc. rynek
pozdrawiam
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-05-05, 23:03
hymm troche po czasie pisze na tym forum ale ja jestem zainteresowany sam niedawno zaczelem sie bawic w fireshow (poi) i tak samemu to troche nudno i brak motywacji jest i tak poszukuje os ktore to cwicza !
proszeo kontakt jesli jest to mozliwe !
zostawiam tu moje gg :3544159
pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum