Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2006-04-03, 17:15
widze, że sie troche tym zajmujesz. Może napisz coś jeszcze, w sensie techniki, jak zaczynałeś zabawe z fotografią itd. Jaki masz sprzęt i jak najtaniej zacząc robic dobrej jakości zdjecia. Możesz założyc tu nowy temat jak chcesz oczywiście
Julu - zaczolem dobre pare lat temu ale wowczas wiecej czasu spedzalem w ciemni niz w plenerze z aparatem... potem nic nie robilem (tylko pamiatki z wakacji) a od roku robie troszke wiecej (zakupilem cyfre wiec koszty wywolywania mnie nie dotycza )
aprzet ? niczego specjalnego nie uzywam - co prawda apartow w telefonach nie zalecam ale kazdy inny wystarczy do zrobienia niezlej fotki - wystarczy dobry pomysl, troche praktyki i czasem cierpliwosci
katia - sam sam... chociaz do zdjecia nr 3 potrzebowalem malej pomocy
karolaaa - na trzecim zdjeciu jest lyzeczka ,o ktora rozpryskuje sie woda, czasem trudno to rozpoznac ale jak juz sie dowiesz co to jest to myslisz "przeciez to oczywiste, dlaczego wczesniej na to nie wpadlem/lam"
wszystkim dzieki za komentarze, od kilku dni mam maly "kryzys tworczy" i moze potrzebuje troche motywacji ;P
Pierwsze zdjęcie godne podziwu - ostrość od piwrwszego do ostatniego elementu. Jakie szkło do tego uzywales??(obiektyw) Napiszcie prosze gdzie są takie schody we wrocławiu:D
niestety co do szkiel to nie mam wyboru - robie kompaktem wiec szklo ciagle to samo (fuji 5500)
te schodki sa w bramie, gdzie znajduje sie klub fuzon (nieopodal opery), jesli ktos zna inne ciekawe schody to fajnie by bylo gdybu tu napisal bo poszukuje
No to ładne te zdjęcia ja na kompakt, ale swoją drogą to całkiem przyjazny kompakcik:) Zdjęcie z łyżeczką myślałem, że robione analogowym aparatem i chcialem Cie chwalic za to złapanie chwili;P ale nawet cyfrowką złapanie tego mometyu jest naprawde trudne. Z ciekawości zapytam duzo sie nacykales zanim wyszlo to zdjęcie?? Analogiem to jakies poł kliszy a i tak pewności nei masz co tam bedzie:d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum