Wszelakie pomysły/scenariusze - mile widziane (na PW). Oczywiście autor zostanie odpowiednio dopisany .
Coś z innej beczki, moje rysunki ołówkiem (własciwie kilkoma ):
No i 3 komiks (coś mało śmieszny wyszedł ) - tekst na pierwszym obrazku zapożyczony z opisu pewnej osoby z gg :
Kolejny apdejt, tym razem char designy , na początek nowy bohater - AQQ:
Tutaj dobrze znani Hróp i Dżul:
A tu... Hmm... Bliżej nieokreślona postać kobieca . Próbowałem dużo razy ale za ch*ja nie mogę wymyśleć więc powstało to:
AQQ już niedługo się pojawi, a co do kobiecej postaci muszę jeszcze się zastanowić .
Apdejt
Kolejny komiks, tym razem króciutki bo to próba rysowania żelowym pisakiem :
A tu najdłuższy jak dotąd:
Najgorsze jest to ze nie mam skanera i zdjecia robie komórą . Jakość jest rzeczywiście mierna . Ech, może jak już bede we Wrocku to się dogadam z kimś o coś . Jakieś epizody w Beście i takie tam . Poza tym można by nawet wlepy zrobić z postaciami (wtedy postarałbym się o wiecej ).
Julu, to ten dżul to ty? ciekawe na kim wzorowany jest hróp
no a komiksy rzeczywiscie przednie tylko takie malo realne... bo ja np. nie znam nikogo, kto nie wiedzialby jak przezyc 2 dni za 10zl tozto litr wódy z mety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum