Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2006-09-18, 13:00
Julu napisał/a:
teraz powtórki są tego pana, ale ogólnie takie poprawne widoczki mnie nie intereszą, kartke w kiosku se moge kupić
tak mi sie przypomnialo a propo ogolnie malowania czegos na zywo. Mnie te widoki niestety tez nie porywaja - takie obrazki dobre są do wywieszenia w przedzialach kolejowych.
Intryguje mnie cos, co znacznie odbiega od szeroko pojętej normy.
a jesli mowa juz tez o starszych malarzach [ niestety na nowoczesnej znam sie nie za dobrze ], bardzo sobie cenie Claude'a Moneta. W ogole zawsze lubilam obrazy malarzy impresjoznimu,. ze wzgledu na to, ze bylam pod wrazeniem techniki malowania - w skrocie - ze w zasadzie nagle z wielu plamek rzuconych przez pedzel na plotno, powstaje ...no wlasnie powstaje cos trzymajace sie kupy
btw. Jul, jestes niepozorny, bo sprawdzilam strone [ Twpja ], ktora masz w swoim profilu.
Jestem pod wrazeniem. Naprawde, powiedzialabym, ze jestem mocno zaskoczona Twoja artystyczna tworczoscia.
pozytyw
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 27 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2006-09-18, 13:08
chrupek_zią napisał/a:
sztuka jakos specjalnie sie nie interesuje, wiec nie bede na ten temat czegos zmyslal, bo sie nie znam
nie trzeba sie za bardzo znać i mieć pińcet szkół pokończonych żeby powiedzieć co mi sie w danym arcie podoba, a co nie i dlaczego jest fajny, oczywiście każdemu sie będzie podobalo co innego, normalka
katia napisał/a:
powiedzialabym, ze jestem mocno zaskoczona Twoja artystyczna tworczoscia.
pozytyw
e tak sie tam bawie od jakiegoś czasu, tylko flasha sie musze nauczyć, fak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum