do diabła, księżniczko - uprzedziłaś mnie w tym momencie - też targałem z tego mocno - miło było to usłyszeć po tylu latach ...no co - młodszej siostry nie mam to sam musiałem mieć faze na tym punkcie swego czasu
chrupek_zią napisał/a:
i tak david h. rzadzi!
amen bracie
...no i żeby nie było że kolos nie potrafi rzucić linkiem to check this out - zauważyłem dzisiaj na vivie przerzucając kanały i tak mnie to zaintrygowało że zacząłem drążyć temat w necie ...a wy myśleliście że boski david już złożył broń i przestał sie bawić bluescreenem - oto jego najnowszy klip
[ Dodano: 2006-10-31, 21:16 ]
a w ogóle voytass to widzisz tą choreografie? ...myślisz o tym o czym ja myśle?
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2006-10-31, 22:07
kolos napisał/a:
no i żeby nie było że kolos nie potrafi rzucić linkiem to check this out
w tym kawalku, tak jakos na poczatku kawalka, jak te laseczki spiewaja, to myslalam, ze one do davida spiewaja " i know you're gay"... dopiero po chwili skumalam, ze nie gay, a game ugh... a szkoda, kawalek by zyskal na pikanterii
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2006-11-01, 00:58
katia napisał/a:
w tym kawalku, tak jakos na poczatku kawalka, jak te laseczki spiewaja, to myslalam, ze one do davida spiewaja " i know you're gay"... dopiero po chwili skumalam, ze nie gay, a game ugh... a szkoda, kawalek by zyskal na pikanterii
moze i cale szczescie, poniewaz...
kolos napisał/a:
[ Dodano: 2006-10-31, 21:16 ]
a w ogóle voytass to widzisz tą choreografie? ...myślisz o tym o czym ja myśle?
oj tak bracie trzeba to dodac do naszego wystepu na bolków tu tałsend end sefen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum