korzystając z okazji chciałem stwierdzić, że według mnie "słowo" (czy jakkolwiek nazwać tego dziwoląga ) wroclove, jest wyjątkowo idiotyczne i używanie go jest jednym z bardziej wkurzających sposobów usiłowania bycia fajnym jakie zaobserwowałem w ciągu ostatnich paru lat - plaskacz w mordę na opamiętanie się dla osoby, która to wymyśliła
korzystając z okazji chciałem stwierdzić, że według mnie "słowo" (czy jakkolwiek nazwać tego dziwoląga ) wroclove, jest wyjątkowo idiotyczne i używanie go jest jednym z bardziej wkurzających sposobów usiłowania bycia fajnym jakie zaobserwowałem w ciągu ostatnich paru lat - plaskacz w mordę na opamiętanie się dla osoby, która to wymyśliła
korzystając z okazji chciałem stwierdzić, że według mnie "słowo" (czy jakkolwiek nazwać tego dziwoląga ) wroclove, jest wyjątkowo idiotyczne i używanie go jest jednym z bardziej wkurzających sposobów usiłowania bycia fajnym
zaczęło się chyba od WrocLove Summer Stage, co było moim świetnym pomysłem, bo świetnie kontrastowało z One Love Sound Fest
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-03-10, 21:22
i jest peda...gejowe na dodatek, bardziej pasowaloby mi tu jakies umiejscowienie slowa shit jako hołd dla psich gowien, ktore trzeba omijac obecnie takze na chodniku przy centrum miasta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum