Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-10-19, 17:15 Prace magisterskie, inżynierskie, licencjackie
Na tej stronie [link edit] znajdziesz prace magisterskie, inżynierskie, licencjackie. Jest to największa tego typu baza w Polsce. Oferuje sprzedaż i skup prac dyplomowych. Całość ułożona w katalog poszczególnych dyscyplin.
W ofercie także referaty na każdy temat.
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2009-10-20, 23:16
nie wiem czy pracami można handlować i to może być nielegalne, bo to co ktoś może z taka pracą zrobić to już jego sprawa, może np. sobie ją kupić i spalić
też mi się wydaje, że promować takich stron powinno się nie, ale może niech zostanie do dyskusji na temat legalności tegoż akurat procederu, w razie czego zawsze można narobić trochę czarnego PRu stronie bo jednak tematy z forumue.pl szybko wypływają w googlu
Kupowanie w celu oddania pracy świadczy o fakcie, że na studiach taka osoba znaleźć się nie powinna. Jest to przejawem skrajnego lenistwa, głupoty i cwaniactwa. Z drugiej strony to nigdy nie gwarantuje, że nie kupuje się przysłowiowego kota w worku i np. nie dostanie się plagiatu.
Kupowanie po to żeby mieć wzorzec - strata kasy. Podobno studenci biedni są i nie stać ich na takie wyskoki. Tak czy inaczej w internecie można znaleźć przykładowe prace łącznie ze spisem treści i bibliografią, na różne tematy. Czasem dostępny jest tylko spis treści. Aczkolwiek to pokazuje, że jeżeli ktoś faktycznie potrzebuje wzorca to należy najpierw poszukać, a nie od razu sięgać po portfel.
I to o czym wspomniał jul, jeżeli odpowiednio wybrało się promotora to on pokaże prace, które posiada. U mnie na seminarkach promotor SAM wyszedł z taką propozycją, po czym zarzucił nas około czterdziestoma pracami wśród których każdy znalazł coś dla siebie. Jednocześnie powiedział na co zwrócić uwagę podczas ich przeglądania. Z kolei na seminarkach z drugiego kierunku promotorka została o to poproszona, stwierdziła że oczywiście można sobie podejrzeć prace, wskazała szafę w której było ich sporo i można było przeglądać. Więc jak widać nie trzeba przepłacać w poszukiwaniu wzorców do swojej pracy.
_________________ Każdy z nas może podarować komuś życie. Wystarczy powiedzieć TAK. Może kiedyś Twoje TAK uratuje życie drugiego człowieka. Powiedz TAK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum