Wysłany: 2006-10-21, 11:22 GRY z nagrodami za free!!!
Moje hobby: zobacz sam
GRY z prawdziwymi nagrodami za free!!!
Darmowe gry z prawdziwymi nagrodami. Nie trzeba nic płacić zeby wygrać.
Jest tam około 15 ciekawych gier. W każdą grę można zagrać 1 raz dziennie. Po trzech dniach dostaje się MaxPacka, czyli dodatkowy komplet dodatkowych gierek. Jest z 5 gier logicznych. 1 zręcznościopwa. i Kilka zdrapek.
Zarabia sie bubzy które mozna potem wymienić na nagrodę. 1 bubz to 1 euro.
Początkowo gry wydają się bardzo łatwe. Ale wraz ze wzrostem leveli
rośnie poziom trudności dający satysfakcję. Spróbujcie przejść grę "Diablo" (coś jak tetris" nie dacie rady) Dziś właśnie wygrałem lasrowe pióro. Uwaga uzależnia!
nagrody niby przysylaja ale kasy nie bo jak brat kumpla poszedl z druczkiem do banku zeby mu wyplacili to go babka przy okienku wysmiala (zwykla kesrowka nawet podpis kogoas tam zkserowany)
_________________ Jak sie nie ma co sie pragnie, To sie kradnie co popadnie
dzieki, cenna uwaga. ale moze ktoś go zrobił na poczcie w bambuko???
ja tam jestem zadowolony. moj kolega sporo nawygrywał.
Trzeba być cierpliwym. dziś do wygrania były skutery ...i to tak znienacka.
nigdy nie wiadomo co człowieka spotka.
na Prizee tędy: KLIKNIJ TU
pozdrawiam
[ Dodano: 2006-10-24, 17:17 ]
i jak Wam idzie? moze założymu klan "Prizee Forumae.pl" ?
[ Dodano: 2006-10-26, 20:42 ]
hahahaha znowu wygrałem album na zdjęcia
jakie zajebiste.
niesamowite.
a moze na forum tez zrobimy jakis konkurs?
jedynie wymieniając bubzy, lub można jeszcze wygrać w grach z 'weekly event' ale żeby w nie zagrać trza kupić maxpacka :p za przejście gry chyba są maxpacki ale nie jestem pewny
jedynie wymieniając bubzy, lub można jeszcze wygrać w grach z 'weekly event' ale żeby w nie zagrać trza kupić maxpacka :p za przejście gry chyba są maxpacki ale nie jestem pewny
czyli wymieniając na aukcji?:]
_________________ Jag heter Maciek och jag har 20 år. Jag söker en flicka xD
Masz kilka sposobów, 'show window' - od ręki (tylko teoretycznie /: ) 'tombola' - koło fortuny aukcja - nie trza tłumaczyći jest jeszcze opcja zdrapki.
Masz kilka sposobów, 'show window' - od ręki (tylko teoretycznie /: ) 'tombola' - koło fortuny aukcja - nie trza tłumaczyći jest jeszcze opcja zdrapki.
dzieki
_________________ Jag heter Maciek och jag har 20 år. Jag söker en flicka xD
i jak idzie wygrywanie? ja teraz walcze o breloczyk z diabełkiem
najlepiej to zamawiać nagrody w `show window`. wśród tych co zamówią robione jest losowanie. jezeli masz szczescie to wygrałeś, ze zeli nie przyznali Ci nagrody to bubzy nie przepadają. a na aukcjach i teletomboli owszem.
nie polecam tez grać w te płatne gry po prawej stronie. One są po to aby odebrać Wam bubzy
....aby dostać odrazu 3 maxpacki nalezy przejsc questa (w ciągu 30 dni zaliczyć wszystkie levele w dart, angel, pilot) ale się w to wplątałem
Ci którzy nie wiedzą o czym mowa zapraszam do odwiedzenia prizee tutaj
tak, tego pada wygrać najłatwiej w "show window". a szkoda tracić bubzy na te płatne gry po prawej stronie. rzadko się w nie wygrywa. miałeś ogromnego farta. te gierki po prawo są po to aby wyciągnąć od Was bubzy. moze wkleimy zdjęcia nagród jakie wylosowalismy?
ja juz mam chyba z 10 mam wszystkie maskotki, laser-pen (bomba) i to co pisalem wczesniej.
[ Dodano: 2007-01-12, 00:41 ] Larry, a co u Ciebie? grasz?
tak, tego pada wygrać najłatwiej w "show window". a szkoda tracić bubzy na te płatne gry po prawej stronie. rzadko się w nie wygrywa. miałeś ogromnego farta.
hehe, chodziło o scratching - po lewej stronie gifts>scratching :p w te zdrapki po prawo nie gram bo szkoda bubzów :p
widze ze jestem mistrzem w tym temacie przystrzeklilem wiatraczek na USB
ale tandeta. zwłąszcza jak za oknem -5.
ech.
mogłem wybrać ten podstawek do podgrzewania szklanki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum