Wydział: NE
Wysłany: 2006-02-21, 19:32
ja gram w ogame..na 11 uni.. zaczęłam 2 miesiące temu i trudno przestać.. to staje się nałogiem.. grałam też w crimsy, ale ostatnio przestałam..teraz chyba nowa runda się zacznie, lub zaczęła więc może znowu się przyłącze..
grałam jeszcze w www.doh.pl.. ale wciąż się zacinała stronka więc przestałam.. :570:
_________________ wrzuć mnie w ogień a ja i tak się tym nie przejmę
ja grałem na uni15 w ogame
byłem tam szefem topowego sojuszu i byłem w top50 proponowano mi nawet GO.
zeby osiągnać taki wynik trzeba zarywac nocki wiec zycie towarzyskie mi podupadło -kilka miesiecy temu zakonczylem.Ale znajomych z ogame mam do tej pory z calej Polski. Co miesiąc sie zjeżdzamy i pijemy gdzieś.Teraz ogame jest grą bez klimatu- za dużo przekretów( największa mafia to sami GO ) Odradzam- gra w to to strata czasu ;/
_________________ Czy normalny podchorąży może być przyczyną ciąży?
ostatnio wbilismy na zlot uni26 we wroclawiu, zeby sie posmiac generalnie źle nie jest
ale nowym uni mowimy nie
52 rusza.
juz nie bede mowic, ze ja sie bawie zamianami kont i skacze z top 200 do top 600
a co do zarywania nocek - kazdy gra jak lubi. misie udalo bez tego. al enie warto w to grac. za bardzo w kase teraz ida.
_________________ hard work never killed anybody..
.. but why take the risk?!
ogame to zlo
typowa gra dla studentow polibudy co zarywaja noce przy jakis drutach czy innych kablach i o 4:17 wysylaja flote na smacznie spiacego po zakrapianej imprezie studenta AE
zloooooooooo nie grajcie w to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum